Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 18 ianuarie 2020. Real Madrid şi Chelsea ne dublează banii

18.01.2020 | 13:10
Cota 2 la pariuri din 18 ianuarie 2020 Real Madrid si Chelsea ne dubleaza banii
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 18 ianuarie 2020 este compusă din două ponturi cu care să ne dublăm banii. Mizăm pe goluri la Real Madrid – Sevilla și la Newcastle – Chelsea.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 18 ianuarie 2020. Real Madrid – Sevilla

Real Madrid şi Sevilla se întâlnesc într-un super meci în cadrul etapei cu numărul 20 din La Liga. Gazdele merg din ce în ce mai bine sub comanda lui Zinedine Zidane şi au şanse foarte mari să câştige titlul de campioni.

ADVERTISEMENT

Barcelona trece printr-o perioadă dificilă, schimbarea de antrenor + accidentarea gravă a lui Luis Suarez se resimt greu în vestiarul catalanilor. De acest lucru ar putea să profite galacticii. În acest moment, Real Madrid se află pe locul secund, la egalitate cu liderul Barca.

Oaspeţii duc şi ei o luptă la fel de importantă, însă aceasta este pentru ultimul loc de pe podiu. Sevilla este la o distanţă decinci puncte faţă de adversara pe care o întâlneşte astăzi. Ocupă ultima poziţie care duce în Champions League, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, ocupanta poziţiei a treia.

ADVERTISEMENT

Ne aşteptăm la un duel foarte spectaculos pe care Real Madrid să îl câştige, la o cotă de 1,66.

Cota 2 la pariuri din 18 ianuarie 2020. Newcastle – Chelsea

Ultima partidă ce compune cota 2 din 18 ianurie este cea dintre Newcastle şi Chelsea. Gazdele au ajuns, din nou, în preajma locurilor care retrogradează la finalul sezonului şi încep să simtă emoţiile pentru rămânerea în prima ligă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Newcastle se află pe locul 13, cu 26 de puncte, după ce în ultimele patru meciuri a reuşit să obţină un singur punct, egal în deplasare cu Wolves.

De partea cealaltă, oaspeţii şi-au revenit rapid după înfrângerea de la Southampthon şi au reuşit să câştige trei din ultimele patru meciuri. Mai mult, ultimele două victorii sunt fără gol primit, 2-0 cu Nottingham Forest şi 3-0 cu Burnley.

ADVERTISEMENT

În Premier League, Chelsea se află pe ultimul loc care duce în Champions League, cu un singur punct peste Manchester United. Are nevoie să câştige toate cele trei puncte puse în joc în această seară.

VEZI AICI COTA 2

Mizăm pe o victorie a oaspeţilor, la o cotă de 1,53.

ADVERTISEMENT