Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 20 februarie 2020. Spectacolul din Europa League ne aduce profit

20.02.2020 | 13:17
Cota 2 la pariuri din 20 februarie 2020 Spectacolul din Europa League ne aduce profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 20 februarie 2020. Spectacolul din Europa League ne aduce profit. Dueluri tari pentru Arsenal și Wolfsburg.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 20 februarie 2020. Olympiacos – Arsenal

Cu începere de la ora 22:00, Olympiacos și Arsenal se duelează în 16-imile Europa League, iar partida se anunță extrem de disputată. Gazdele în Liga Europa din Champions League, unde au terminat grupa cu Bayern, Tottenham și Steaua Roșie Belgrad pe locul trei.

ADVERTISEMENT

Au o serie incredibilă de invincibilitate ce le oferă un moral excelent pentru această partidă. Ultima înfrângere datează din noiembrie 2019, cu Tottenham, iar de atunci au obținut 14 victorii și patu egaluri.

De partea cealaltă, oaspeții au câștigat grupa F, cu 11 puncte strânse după trei victorii, două egaluri și o înfrângere, în care s-au mai aflat Frankfrut, Standard și Guimaraes. Arsenal este și ea neînvinsă de e opt meciuri, în toate competițiile, înregistrând patru victorii și patru egaluri.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la o partidă în care să se marcheze destul de mult, pronosticul nostru este 2-5 goluri, la o cotă de 1,35.

Cota 2 la pariuri din 20 februarie 2020. Wolfsburg – Malmo FF

Ultimul meci de pe cota 2 de astăzi este cel dintre Wolfsburg și Malmo, unul în care gazdele sunt favorite. Vin după trei meciuri foarte bune, fără înfrângere. S-au impus 4-2 cu Paderborn și 3-2 cu Hoffenheim + un egal cu Dusseldorf, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Nemții au ajuns în primăvara Europa League după ce au terminat grupa I pe locul doi, una în care au dat peste Gent, St. Etienne și Oleksandria. De partea celalată, oaspeții au disputat un singur meci în 2020, în Cupa Suediei, 8-0 cu Syrianska.

Având în vedere că sezonul competițional începe abia în aprilie este imposibil ca suedezii să fie în formă maximă în această seară. Ne așteptăm să piardă duelul cu cei de la Wolfsburg.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Pronsoticul nostru este 1 solist, la o cotă de 1,55.