Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 21 ianuarie 2020. Precedenta a fost verde, mizăm pe Lyon şi Lazio să facem, din nou, profit

20.01.2020 | 23:26
Cota 2 la pariuri din 21 ianuarie 2020 Precedenta a fost verde mizam pe Lyon si Lazio sa facem din nou profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 21 ianuarie 2020. Precedenta a fost verde, acum mizăm pe alte două partide să facem profit, Lyon – Lille şi Napoli – Lazio. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 21 ianuarie 2020. Lyon – Lille

Prima partidă pe care am ales-o este cea din Cupa Ligii Franţei dintre Lyon şi Lille. Gazdele vin după o serie incredibilă de meciuri, cu şase victorii în ultimele şapte, în toate competiţiile şi cu o forţă ofensivă ieşită din comun. Au marcat două zeci de goluri în aceste şapte dueluri.

ADVERTISEMENT

Ultimul a fost extrem de spectaculos, cu un total de şapte goluri, Lyon impunându-se în cele din urmă cu 4-3 împotriva lui Nantes, în Cupa Franţei.

Şi adversara sa vine după o victorie în această competiţie, ce-i drept una mai puţin spectaculoasă, 2-0 cu Gonfreville. Lille o duce şi ea destul de bine în ultimele şase partide, cu patru victorii obţinute şi două înfrângeri. A ajuns până în această fază a competiţiei după ce le-a eliminat pe Monaco şi Amiens.

ADVERTISEMENT

Având în vedere felul în care se prezintă cele două echipe, mizăm pe un peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,35.

Cota 2 la pariuri din 21 ianuarie 2020. Napoli – Lazio

Napoli şi Lazio se întâlnesc în Cupa Italiei de la ora 21:45, pe Stadio San Paolo. Gazdele vin după un nou eşec în Serie A, 0-2 cu Fiorentina, al treilea la rând, după 0-1 cu Lazio şi 1-3 cu Inter.

ADVERTISEMENT

Gattuso nu are reuşit să schimbe prea multe de la venirea sa şi este pregătit fie să demisioneze, fie să fie demis. Ceea ce e clar e că situaţia nu mai poate continua aşa.

În schimb, oaspeţii vin după o victorie la scor împotriva celor de la Sampdoria, 5-1 pe teren proriu. Lazio este una dintre cele mai în formă echipe din Italia, cu 14 victorii în ultimele 16 partide, în toate competiţiile.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Mizăm pe un duel spectaculos în care se vor înscrie peste 2,5 goluri. Cota pentru astfel de pronostic este 1,80.

ADVERTISEMENT