Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 22 februarie 2020. Ne dublăm banii cu Lille şi AC Milan

22.02.2020 | 11:52
Cota 2 la pariuri din 22 februarie 2020 Ne dublam banii cu Lille si AC Milan
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 22 februarie 2020. Ne dublăm banii cu Lille şi AC Milan! Mizăm pe forma de moment excelentă a ambelor echipe.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 22 februarie 2020. Lille – Toulouse

Lille ocupă locul patru în Ligue 1, cu 40 de puncte după 25 de etape, din 12 victorii şi patru remize. Se află într-o formă de moment destul de bună cu trei victorii şi două înfrângeri în ultimele cinci runde.

ADVERTISEMENT

Poziţia pe care se află este una ce duce în Europa League doar că diferenţă faţă de principalele urmăritoare este destul de mică. Sunt două puncte faţă de Monaco şi trei faţă de Lyon, Montpellier, Strasbourg şi Nice.

De partea cealaltă, Toulouse se află pe ultimul loc în clasament, cu doar 13 puncte din trei victorii şi patru egaluri. Este principala favorită la retrogradare şi pare că nimic nu o mai poate salva.

ADVERTISEMENT

Diferenţa până la prima poziţie ce se salvează este de 14 puncte, una ce este imposibil de recuperat. Oaspeţii nu sunt doar pe ultimul loc în clasament, ci au şi cea mai slabă apărare, cu 51 de goluri primite, şi cele mai multe înfrângeri din Ligue 1, în număr de 18.

Ne aşteptăm ca astăzi să vină cea de-a 19-a, cota pentru 1 solist este 1,37.

Cota 2 la pariuri din 22 februarie 2020. Fiorentina – AC Milan

Etapa cu numărul 25 din Serie A ne aduce un super meci, cel dintre Fiorentina şi AC Milan. Gazdele au un sezon dezastruos şi se află tocmai pe poziţia a 13-a. Au strâns 28 de puncte după 24 de runde, iar distanţa până la zona roşie nu este una liniştitoare.

ADVERTISEMENT

Sunt doar şase puncte şi orice eşec ar putea însemna o apropiere şi mai periculoasă de locurile de retrogradare. Fiorentina este obligată să obţină cel puţin un punct în această seară.

De partea cealaltă, oaspeţii se află în lupta pentru ocuparea unui loc de Europa League alături de alte şase echipe. Se află pe poziţia a noua, cu 35 de puncte, la unul distanţă de Napoli, ocupanta locului şase.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne aşteptăm să obţină cel puţin un egal, astfel încât pronosticul nostru este x2, la o cotă de 1,50.

ADVERTISEMENT