Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 23 decembrie 2019. Super pont la PAOK – Atromitos

23.12.2019 | 11:57
Cota 2 la pariuri din 23 decembrie 2019 Super pont la PAOK  Atromitos
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri 23 decembrie 2019 este compusă ultimul meci al anului din campionatulul Greciei, PAOK – Atromitos. Am ales un pronostic extrem de îndrăzneţ prin care să ne dublăm banii. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 23 decembrie 2019

De la ora 18:00, pe Toumba Stadium se joacă ultimul meci al anului din campionatul Greciei. PAOK se află în acest moment pe locul secund, cu 37 de puncte, la unul distanţă de Olympiakos, şi poate profita de rezultatul negativ obţinut de aceasta la Volos urcând pe în poziţia de lider în cazul în care câştigă.

ADVERTISEMENT

Fosta echipă a lui Răzvan Lucescu se află într-o formă excelentă, are patru victorii în ultimele cinci partide şi este mare favorită să câştige acest duel. Mai mult, pe teren propriu nu a mai pierdut de peste un an şi jumătate, perioadă în care a obţinut 22 de victorii şi trei egaluri.

Cota 2 la pariuri din 23 decembrie 2019

De partea cealaltă, şi Atromitos trece printr-o formă foarte bună, reuşind să nu piardă în ultimele trei partide din campionat. În acest moment, se află pe locul nouă, cu 19 puncte, şi cu şanse să urce până în primele şase echipe în cazul în care va produce marea surpriză.

ADVERTISEMENT

Şansele să vedem un astfel de rezultat la finalul celor 90 de minute sunt totuşi destul de mic, diferenţa de valoare fiind netă în favoarea celor de la PAOK. În tur, oaspeţii au fost extrem de aproape de a obţine o remiză, însă totul s-a năruit în minutul 90+2 când gazdele au marcat golul victoriei, scor 2-3.

În ultimele cinci întâlniri directe, Atromitos a pierdut de patru ori şi a remizat o singură dată. Aşadar, se anunţă o nouă victorie a lui PAOK însă nu acesta este pronosticul nostru pentru cota 2 la pariuri din 23 decembrie 2019.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Mizăm pe intervalul 3-4 goluri, la o cotă de 2,22.