Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 25 februarie 2020. Rapid și West Brom ne aduc un profit însemnat

25.02.2020 | 11:14
Cota 2 la pariuri din 25 februarie 2020 Rapid si West Brom ne aduc un profit insemnat
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 25 februarie 2020. Rapid și West Brom ne aduc un profit însemnat. Ne dublăm banii cu două ponturi în care noi avem mare încredere.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 25 februarie 2020. Rapid – Turris Turnu Măgurele

Rapid reîncepe lupta pentru promovare în 2020 cu o partidă extrem de dificilă, ultima a etapei cu numărul 22 din liga secundă. Giuleștenii s-au întârit în pauza de iarnă exact acolo unde Daniel Pancu avea nevoie. L-au adus în atac pe Vali Alexandru, un atacant de careu și cu multă experineță, așa cum nu au avut în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din declarațiile lui Pancu reiese că lotul giuleștenilor este acum unul aproape complet, ce îi permite să obțină promovarea la finalul campionatului. În cazul în care se va impune în această seară, la Voluntari, Rapid urcă pe locul secund după ce Mioveni a pierdut cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

De partea cealaltă, oaspeții speră la o nouă victorie în fața celor de la Rapid după ce i-au învins și în tur. Obținerea celor trei puncte le-ar asigura reintrarea în lupta pentru promovare pentru că i-ar egala pe giuleșteni în clasament.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la o partidă de 1x, cota pentru un astfel de pronostic este 1,20.

Cota 2 la pariuri din 25 februarie 2020. West Brom – Preston

De la ora 22:00, West Brom și Preston dispută unul dintre cele mai așteptate dueluri ale etapei cu numărul 35 din Championship. Gazdele conduc în clasament cu 66 de puncte și au o diferență de patru față de principala urmăritoare, Leeds.

West Brom vine după o serie de cinci meciuri fără înfrângere, timp în care a câștigat patru dintre ele și a remizat o singură dată. Are și avantajul terenului propriu și în mod normal nu ar trebui să aibă mari probleme în a se impune.

ADVERTISEMENT

Adversara sa însă speră să scoată un rezultat bun care să o ajute să se apropie de poziția secundă. În acest moment diferența este de șase puncte și se poate micșora în cazul în care Leeds s-ar impiedica.

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm totuși ca West Brom să câștige duelul, cota pentru 1 solist este 1,67.