Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 27 februarie 2020. Europa League ne dublează banii

27.02.2020 | 12:41
Cota 2 la pariuri din 27 februarie 2020 Europa League ne dubleaza banii
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 27 februarie 2020. Europa League ne dublează banii. Mizăm pe două ponturi pentru câștig. Manchester United – Club Brugge și 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 27 februarie 2020. Manchester United  – Club Brugge

De la ora 22:00, pe Old Trafford, Manchester United dispută partida retur cu cei de la Club Brugge, după ce în prima manșă cele două echipe am remizat, scor 1-1. Gazdele vin după o victorie la scor de neprezentare cu Watford, 3-0, în ultima rundă din Premier League.

ADVERTISEMENT

Mai mult, United trece printr-o perioadă excelentă, este neînvinsă în ultimele șase partide disputate, în toate competițiile, aici intrând și egalul din Belgia, iar patru dintre acestea au fost victorii.

De partea cealaltă, oaspeții se află în cursa pentru a obține un nou titlu, aflându-se în acest moment pe primul loc în clasament, la o distanță de nouă puncte de a doua clasată, Gent. Vin și ei după un succes în ultima etapă de campionat, 1-0 cu Charleroi.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm ca echipa mai valorosă să se impună, pronosticul nostru este 1 solist, la o cotă de 1,44.

Cota 2 la pariuri din 27 februarie 2020. Salzburg – Frankfurt

Salzburg are șanse foarte mici să se califice mai departe în Europa League după rezultatul din partida tur. A pierdut cu 4-1 și are nevoie să câștige la o diferență de cel puțin trei goluri, cu condiția ca oaspeții să nu marcheze două goluri la o asemenea diferență.

ADVERTISEMENT

Ceea ce pare greu de crezut, dar nu imposibil. Gazdele sunt recunoscute pentru apetitul ofensiv și, cu siguranță, vor ataca din primul minut. De partea cealaltă, nemții vin în Austria la adăpostul victorie la scor din partida tur și pare că au deja mai mult de jumătate din calificare în buzunare.

VEZI AICI COTA 2

Frankfurt trebuie doar să se apere bine și să nu primească goluri multe fără să marcheze și ei. Având în vedere cele prezentate mai sus, ne așteptăm la un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT