Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 27 ianuarie 2020. Golurile ne aduc profit

27.01.2020 | 10:31
Cota 2 la pariuri din 27 ianuarie 2020 Golurile ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 27 ianuarie 2020. Golurile ne aduc profit. Mizăm pe Sporting – Maritimo și Bournemouth și Arsenal.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 27 ianuarie 2020. Sporting – Maritimo

Sporting și-a compromis definitv șansele de a evolua în Champions League în viitoarea ediție a competiției. Diferența de puncte față de primele două locuri este enormă și nu mai poate fi recuperată până la finalul campionatului. Probleme nu se opresc însă aici pentru verzi.

ADVERTISEMENT

Și pentru locurile de Europa League încep să simtă emoții. Lupa se dă în cinci, având doar două puncte peste Braga și trei peste Guimaraes, Rio Ave și Setubal. Orice eșec poate fi în avantajul acestor echipe. Victoria este obligatorie.

De partea cealaltă, Maritimo trece printr-un moment mult mai bun și poate profita de criza prin care trece adversara sa. Moralul oaspeților este ridicat după ce au obținut două victorii și trei egaluri, 1-1 cu Famalicao, 0-0 cu Maritimio și cu Penafiel, și 1-0 cu Rio Ave și Boavista.

ADVERTISEMENT

Pronosticul nostru este 2-5 goluri, la o cotă de 1,30.

Cota 2 la pariuri din 27 ianuarie 2020. Bournemouth – Arsenal

Ultima partidă de pe cota 2 de astăzi este duelul din FA Cup dintre Bournemouth și Arsenal. Gazdele au mari probleme în campionat, cu doar 23 de puncte adunate n 24 de meciuri, se află pe loc retrogradabil, la egalitate totuși cu West Ham, ocupanta primei poziții care se salvează.

Eddie Howe se confruntă de o bună perioadă de timp cu mai multe probleme de lot, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care echipa se află atât de jos. Ne așteptăm ca miza acestui duel să nu fie așa de ridicată în tabăra celor de la Bournemouth.

ADVERTISEMENT

În schimb, Arsenal, cea mai titrată echipă dn FA Cup, cu 13 trofee câștigate, este marea favvorită să meargă mai departe. Nu doar că are tradiția de partea ei, însă de la numirea lui Arteta echipa evoluează din ce în ce mai bine. Are o singură înfrângere în ultimele opt etape, 1-2 împotriva lui Chelsea, de la finalul anului trecut.

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm să nu aibă mari probleme în a se califica, pontul nostru este peste 1,5 goluri Arsenal, la o cotă de 1,78.

ADVERTISEMENT