Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 30 ianuarie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi! Mizăm pe Hamburg – Nurnberg și Mirandes – Sevilla

30.01.2020 | 11:56
Cota 2 la pariuri din 30 ianuarie 2020 Ne dublam banii cu doua ponturi Mizam pe Hamburg  Nurnberg si Mirandes  Sevilla
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 30 ianuarie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi! Mizăm pe Hamburg – Nurnberg și Mirandes – Sevilla.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 30 ianuarie 2020. Hamburg – Nurnberg

Hamburg se luptă pentru a doua oară să revină în Bundesliga și lucrurile nu se întâmplă chiar așa cum și-ar dori. Ocupă în acest moment poziția a treia, cea care nu duce direct în prima ligă germană, la trei puncte distanță de Stuttgart și la șase în spatele liderului Biefeld.

ADVERTISEMENT

O serie de rezultate negative înregistrate în ultimele patru etape din 2019 este motivul pentru care în acest moment nu se află în obiectiv. A pierdut 1-2 cu Osnabruck și 0-1 cu Heindeheim și a remizat 1-1 cu Sandhausen și 2-2 cu Darmstadt. Acum, Hamburg are neapărat nevoie de o victorie.

De partea cealaltă, Nurnberg nu și-a revenit după retrogradarea din prima ligă și se află în lupta pentru a o evita pe a doua la rând. În acest moment, se află pe locul 17, al doilea ce duce direct în liga a treia, cu doar 19 puncte după 18 meciuri.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, Nurnberg a reușit totuși să câștige cu ultima clasată, Dresna, scor 2-0. Ne așteptăm ca de această dată să fie din nou învinsă, cota pentru 1 solist este 1,53.

Cota 2 la pariuri din 30 ianuarie 2020. Mirandes – Sevilla

Mirandes este o echipă de mijlocul clasamentului în La Liga 2, având opt victorii, zece egaluri și șase înfrângeri. În ultimele zece partide are o singură înfrângere, în toate competițiile, multe dintre ele terminându-se însă la egalitate.

ADVERTISEMENT

În Cupa Regelui Spaniei, gazdele au reușit să producă surpriza în turul precedent împotriva Celtei Vigo pe care au eliminat-o în prelungiri, după 1-1 în cele 90 de minute. La fel cum s-a calificat și în precedentele două.

De partea cealaltă, oaspeții s-au calificat la pas până în această fază a competiției, în cele trei tururi disputate primind un singur gol. În La Liga, Sevilla se află pe locul trei, la cinci puncte distanță de Barcelona și la opt în spatele liderului Real Madrid.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptă să se impună și în acest duel, cota pentru 2 solist este 1,47.