ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 4 februarie 2020. Două super ponturi din Ligue 1. Ne dublăm banii cu Lille și Monaco

Autor: Claudiu Ilie | 04.02.2020 | 08:52
Cota 2 la pariuri din 4 februarie 2020. Două super ponturi din Ligue 1. Ne dublăm banii cu Lille și Monaco

Cota 2 la pariuri din 4 februarie 2020. Ți-am pregătit două super ponturi din Ligue 1. Ne dublăm banii cu Lille – Rennes și Monaco – Angers. 

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 4 februarie 2020. Lille – Rennes

De la ora 20.00, la Lille, pe stadionul Stade Pierre Mauroy, Lille o întâlnește pe Rennes, un duel ce se anunță extrem de interesant. Gazdele se află într-o formă excelentă, pe locul patru, cu 34 de puncte după 22 de etape disputate. Se află în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană cu alte cinci echipe, diferența făță de locul nouă ocupat de Nantes este de doar două puncte.

În runda precedentă, jucătorii lui Lille au obținut o victorie de moral, când s-au impus împotriva celor de la Strasbourg, în deplasare, cu 2-1.

ADVERTISEMENT

De partea cealalată, oaspeții se află  o poziție mai sus față de adversarii pe care îi întâlnesc în această seară, cu șase puncte mai mult. Felul în care evoluează cei de la Rennes este a doua mare supriză din Ligue 1 după rezultate de excepție obținute de cei de la Marseille.

Ne așteaptăm la un meci în care ambele echipe vor marca, la o cotă de 1,95.

Cota 2 la pariuri din 4 februarie 2020. Monaco – Angers

Monaco – Angers este al doilea meci pe car l-a ales. Înaintea acestei runde, gazdele au suferit trei înfrângeri la rând, în toate competițiile, 1-3 cu Strasbourg și Nimes, în campionat, și 0-1 cu Saint-Etienne. Deși la un moment dat se aflau destul de aproape de locurile de Europa League, din cauza rezultatelor negative s-au îndepărtat destul de mult.

Acum, Monaco este obligată să se impună în această partidă pentru a mai spera la ocuparea unei poziții ce să îi permită să simtă, din nou, aerul european.

ADVERTISEMENT

Adversara sa este vecină de clasament, se află pe locul 13, cu un singur punct mai mult. Oaspeții vin Stade Louis II după un eșec usturător cu Reims, pe teren propriu, în etapa trecută, scor 1-4. Înainte aceste partide, Angers a remizat cu Nice și Marseille.

VEZI AICI COTA 2

ADVERTISEMENT

Pronosticul nostru este peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,28.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!