Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 4 ianuarie 2020. Super pont la Espanyol – Barcelona

04.01.2020 | 11:51
Cota 2 la pariuri din 4 ianuarie 2020 Super pont la Espanyol  Barcelona
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 4 ianuarie 2020. Din păcate, cea de ieri nu a fost câştigătoare, Sevilla nu a reuşit să mai marcheze încă o dată. Astăzi, ne bazăm tot pe o partidă din La Liga, pe derby-ul Cataluniei dintre Espanyol şi Barcelona.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 4 ianuarie 2020. Espanyol – Barcelona

Espanyol trece prin cea mai grea perioadă din ultimii ani în campionat, unde etapă după etapă se îndreaptă şi mai mult spre retrogradare. În aceest moment, se află pe ultima poziţie, cu doar 10 puncte adunate în cele 18 etape disputate, în urma a două victorii şi patru remize.

ADVERTISEMENT

Fosta echipă a lui Costel Gâlcă a uitat ce înseamnă o victorie tocmai din luna octombrie, când a reuşit să câştige ultima oară, cu Levante, scor 1-0, în deplasare.

Situaţia extremă prin care trece Espanyol poate fi explicată destul de simplu, apărarea gafează la aproape fiecare partidă, aşa se explică nu doar locul în clasament, ci şi faptul că e cea mai slabă din întreg campionatul. Doar în ultimele patru partide a primit de fiecare dată câte două goluri.

ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 4 ianuarie 2020

De partea cealaltă, Barcelona se află într-o situaţie totul opusă de rivala pe care o întâlneşte în această seară. Echipa lui Lionel Messi se află pe primul loc, cu 39 de puncte după 18 partide, la două distanţă de Real Madrid şi la patru de Sevilla, cea care închide podiumul din La Liga.

La felul în care joacă, jucătorii lui Valverde au toate şansele să iasă din nou campioni la finalul sezonului, nicio altă echipă nu a arătat până acum că le-ar putea pune probleme serioase în privinţa titlului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Pentru duelul care are loc de la ora 22.00, pe stadionul RCDE din Barcelona, mizăm pe un 2 pauză / 2 final, la o cotă de 2,15.