Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 4 martie 2020. Profit însemnat! Ne dublăm banii cu două ponturi din FA Cup

04.03.2020 | 12:56
Cota 2 la pariuri din 4 martie 2020 Profit insemnat Ne dublam banii cu doua ponturi din FA Cup
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 4 martie 2020. Profit însemnat! Ne dublăm banii cu două ponturi din FA Cup. Mizăm pe duelurile Leicester – Birmingham și Tottenham – Norwich. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 4 martie 2020. Leicester – Birmingham

De la ora 21:45, în optimile de finală FA Cup, Leicester o întâlnește pe Birmingham. Gazdele nu se află în cea mai bună formă și au trei înfrângeri în ultimele cinci partide, în celelalte două obținând două remize, 0-0 cu Wolves și 2-2 cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu această perioadă nefastă, Leicester încă se află pe locul trei, la cinci puncte distanță peste Chelsea și la șapte în spatele lui Manchester City.

De partea cealaltă, oaspeții au remizat de patru ori în ultimele patru etape din Championship. În acest moment, Birmingham se află pe locul 15, la distanță mare atât de locurile de retrogradare, cât și de cele de promovare.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm să nu reușească să surpriza, pronosticul nostru este 1 solist, la o cotă de 1,30.

Cota 2 la pariuri din 4 martie 2020. Tottenham – Norwich

Tottenham este obligată să câștige duelul cu Norwich, din optimile Cupei Angliei. Se află într-o criză profundă, cu trei înfrângerii la rând, ultima pe teren propriu, 2-3 cu Wolverhampton, și singura soluție pentru a pune capăt acestei perioade negre este calificarea în următoarea fază a competiției. Una care le-ar permite jucătorilor lui Mourinho să își refacă moralul.

Și sunt toate șansele să se întâmple așa. Întâlnesc cei mai slabi adversari din prima ligă. Oaspeții sunt în continuare pe ultimul loc în campionat cu toate că au pus capăt vineri unei serii de patru meciuri fără victorie, câștigând împotriva lui Leicester cu 1-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Evitarea retrogradării este mult mai importantă decât accederea în următorul tur al cupei, motiv pentru care mizăm pe lipsa de interes a celor de la Norwich și vă recomandăm 1 solist, la o cotă de 1,62.

Tags: