Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 5 ianuarie 2020. Două ponturi pentru profit

05.01.2020 | 11:53
Cota 2 la pariuri din 5 ianuarie 2020 Doua ponturi pentru profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 5 ianuarie 2020 este compusă din două ponturi pariuri, unul din Serie A și unul din La Liga. Mizăm pe goluri la AS Roma – Torino și la Celta Vigo – Osasuna. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 5 ianuarie 2020. AS Roma – Torino

AS Roma întâlnește Torino, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico, un duel ce se anunță extrem de interesant. Gazdele se află pe poziția a patra, ultima care duce în Champions League la finalul stagiunii, cu 35 de puncte după 17 etape disputate.

ADVERTISEMENT

Capitolinii dispun de un moral extrem de ridicat datorită seriei incredibile de invincibilitate, una cu care nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp. În ultimele șapte partide, AS Roma a câștigat cinci dintre aceastea, reușind să obțină alte două remize, în toate competițiile.

Cea mai răsunătoare victorie a obținut-o chiar în runda precedentă, când s-a impus la Fiorentina, cu un scor zdrobitor, 4-1.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Torino a suferit o înfrângere surprinzătoare în runda precedentă. A pierdu pe teren propriu cu Spal, penultima echipă din Serie A, într-un duel pe care ar fi trebuit să îl câștige fără probleme.

Ne așteptăm la o partidă extrem de disputată, motiv pentru care mizăm pe goluri, 2-5, la o cotă de 1,30.

ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 5 ianuarie 2020. Celta Vigo – Osasuna

Celta Vigo – Osasuna este al doilea duel care compune cota 2 la pariuri din 5 ianuarie 2020. Gazdele trec printr-o perioadă neagră, cu o serie de patru meciuri fără victorie în La Liga. Consecința acestor rezultate negative se vede în clasament, unde ocupă primul loc de sub linia roșie, cu doar 14 puncte strânse în 18 etape.

Principul motiv pentru care se află atât de jos în clasament este faptul că nu reușește să se impună pe teren propriu, unde nu a mai câștigat din luna octombrie.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Osasuna se află pe un loc liniștit în La Liga, aproape de mijlocul clasamentului, cu 23 de puncte adunate, la o distanță liniștitoare de zona retrogradării.

VEZI AICI COTA 2

Pentru că partida va fi una destul de echilibrată, în care orice rezultat final este posibil, vă recomandăm un pronostic pe goluri, GG la o cotă de 1,72.

ADVERTISEMENT