Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 6 februarie 2020. Facem profit din Cupa Regelui Spaniei. Pariem pe Real Madrid și Barcelona

06.02.2020 | 10:39
Cota 2 la pariuri din 6 februarie 2020 Facem profit din Cupa Regelui Spaniei Pariem pe Real Madrid si Barcelona
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 6 februarie 2020. Facem profit din Cupa Regelui Spaniei! Pariem cu încreere pe duelurile Real Madrid – Real Sociedad și Athletic Bilbao – Barcelona.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 6 februarie 2020. Real Madrid – Real Sociedad

Real Madrid trece prin momente foarte bune și este favorită în duelul cu Real Sociedad, din Cupa Regelui. Galacticii vin după ce și-au învins rivalii de la Atletico Madrid în etapa precedentă, după golul marcat de Karim Benzema din pasa lui Ferland Mendy.

ADVERTISEMENT

Prin această victorie și-au menținut distanța în clasament față de cei de Barcelona. Real Madrid a ajuns la 21 de meciuri fără înfrângere, în toate competițiile, în 15 dintre ele impunându-se.

De partea cealalată, oaspeții se află pe locul opt în La Liga, la două puncte distanță de ultimul loc de Europa League, după înfrângerea surprinzătoare cu Leganes. Înaintea acestui eșec, Real Sociedad câștigase trei partide la rând, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm ca Real Madrid să câștige acest duel, cota pentru 1 solist este 1,42.

Cota 2 la pariuri din 6 februarie 2020. Athletic Bilbao – Barcelona

De la ora 22:00, pe San Mames, Athletic Bilbao și Barcelona dispută al doilea duel al zilei din Cupa Regelui. Gazdele au avut o serie de rezultate de egalitate incredibilă, cu șapte remize în ultimele 10 partide, în toate competițiile. Această serie a fost întreruptă însă de înfrângerea suferită în ultima etapă din La Liga, când au pierdut pe teren propriu 0-2 cu cei de la Getafe.

Ocupă locul nouă în clasament și se află în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană alături de alte cinci echipe. Acum, Bilbao are șansa să obțină prima victorie după mai bine de două luni, ultima datând de la începutul lui decembrie 2019, când a câștigat 2-0 cu Granada, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Adversara sa vine după două victorii la rând, 5-0 cu Leganes, în Cupa Regelui, și 2-1 cu Levante pe teren propriu în capionat, unde are probleme serioase. Barcelona a pierdut poziția de lider și se află la trei puncte în spatele lui Real Madrid.

Este posibil ca acest duel din cupă să nu fie tratat cu cel mai mare interes și să avem o surpriză la finalul celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Pronosticul nostru este peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,36.