Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 7 februarie 2020. Pariem pe AS Roma și Astra Giurgiu

07.02.2020 | 11:48
Cota 2 la pariuri din 7 februarie 2020. Pariem pe AS Roma și Astra Giurgiu
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 7 februarie 2020. Pariem pe AS Roma și Astra Giurgiu. Ne dublăm banii cu două ponturi ce ar trebui să fie verzi fără prea mari emoții.

VEZI AICI COTA 2

ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 7 februarie 2020. AS Roma – Bologna

AS Roma începe să simtă pericolul pierderii poziției de Champions League după ce a picat momentan de pe acest locul. Înfrângerea din etapa precedentă, absolut surprinzătoare, 2-4 în deplasarea de la Sassuolo, le-a reamintit gazdelor de sezoanele precedente când alternau meciurile foarte bune cu cele în care nu dădeau nici măcat un minut senzația că ar putea câștiga.

Mai mult, această situație persistă de trei meciuri, timp în care nu au obținut nicio victorie, au fost eliminate de Juventus, în Cupă, au obținut un egal în derby-ul cu Lazio, apoia venit eșescul despre care am scris mai sus.

ADVERTISEMENT

În acest moment, AS Roma este obligată să câștige duelul cu Bologna pentru a pune capăt acestei serii de rezultate negative.

De partea cealaltă, oaspeții se află pe locul 11, cu 30 de puncte, la o distanță de doar două puncte de Cagliari, ocupanta ultimei poziții de Europa League.

Bologna vine după două victorii la rând, 3-1 cu Spal în deplsarare și 2-1 cu Brescia pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm ca AS Roma să se impună, cota pentru 1 solist este 1,63.

Cota 2 la pariuri din 7 februarie 2020. Astra Giurgiu – Chindia

Al doilea meci ce compune cota 2 la pariuri de astăzi este duelul din Liga 1 dintre Astra și Chindia. Gazdele au pierdut primul meci oficial din 2020, 0-2 în deplasare cu Dinamo, și începe să simtă emoții pentru ocuparea unui loc în playoff. Diferența față de locul 7, ocupat de Gaz Metan, este de doar patru puncte.

Mai sunt trei etape de disputat din sezonul regulat și nu mai au voie să facă pași greșiți. Victoria împotriva celor de la Chindia este obligatorie.

Și nu pare greu de obținut în condițiile în care oaspeții nu și-au revenit nici după reluarea campionatului. Au pierdut cu Botoșani, scor 0-1, ajungând la două înfrângeri la rând în campionat.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm să vedem un meci în care să se înscrie peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,38.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri