Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 7 martie 2020. Profit mare cu două ponturi “la siguranță”

07.03.2020 | 11:16
Cota 2 la pariuri din 7 martie 2020 Profit mare cu doua ponturi la siguranta
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 7 martie 2020. Profit mare cu două ponturi “la siguranță”. Mizăm pe spectacolul pe goluri la Nice – Monaco și Poli Iași – Dinamo București.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 7 martie 2020. Nice – Monaco

Nice – Monaco este primul meci din cadrul cotei 2 de astăzi. Gazdele sunt neînvinse în ultimele trei meciuri, timp în care s-au impus cu cei de la Toulouse și au scos două remize, cu Brest și Bordeaux. Cu toate acestea, distanța până la locurile de Europa League este una destul de mare.

ADVERTISEMENT

Nice se află în acest moment pe locul nouă în Ligue 1, cu 38 de puncte. Diferența până la poziția a patra, ultima ce duce în Europa League, ocupată de Lille, este de opt puncte.

De partea cealaltă, oaspeții nu au mai pierdut nici ei în ultima perioadă și au reușit performanță să nu piardă deloc în ultimele cinci partide. S-au impus cu Angers, Amiens și Montpellier și au remizat cu Dijon și Reims. Față de adversara sa, Monaco este la șase puncte de locul de Europa League.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la o partidă spectaculoasă, ca cea din tur, când Monaco a câștigat cu 3-1, și mizăm peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,62.

Cota 2 la pariuri din 7 martie 2020. Poli Iaşi – Dinamo

De la ora 21:00, Poli Iași primește vizita celor de la Dinamo București, în cadrul celei de-a doua etape din play-out. Ambele echipe vin după meciuri de Cupă pe care le-au și câștigat, ieșenii i-au eliminat pe olteni, scor 3-2, în timp ce dinamoviștii au câștigat 1-0 cu cei de la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Gazdele se află în acest moment pe loc direct retrogradabil și sunt obligate să câștige pentru a ieși din această zonă. În schimb, oaspeții sunt în spatele celor de la Viitorul și celor de la Sepsi și au o distanță de patru puncte față de zona roșie.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel deschis, în care cei de la Poli Iași să atace mai mult, și care să aibă peste 1,5 goluri. Cota pentru un astfel de pronostic este 1,40.

ADVERTISEMENT