Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 8 februarie 2020. Ţi-am pregătit două super ponturi! CFR Cluj şi Monaco ne aduc profit

08.02.2020 | 12:44
Cota 2 la pariuri din 8 februarie 2020 Tiam pregatit doua super ponturi CFR Cluj si Monaco ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 8 februarie 2020. Ţi-am pregătit două super ponturi! CFR Cluj şi Monaco ne aduc profit.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 8 februarie 2020. Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj

Gazdele au pierdut locul de playoff după înfrângerea din etapa trecută, 1-3 cu Universitatea Craiova, chiar când mai erau doar patru runde din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Botoşaniul este echipa care a profitat şi datorită uni golaveraj mai bun a trecut pe locul şase. Gaz Metan este obligată să nu mai facă niciun pas greşit pentru a nu rata playoff-ul.

De partea cealaltă, CFR Cluj este liderul campionatului şi se îndreaptă cu paşi destui de mari către al treilea titlu la rând. Victoria din runda precedentă împotriva FCSB-ului a arătat tuturor adevărata forţă pe care o are echipa lui Dan Petrescu

ADVERTISEMENT

Liderul CFR Cluj a mai făcut un pas spre al treilea titlu consecutiv după ce a câştigat derby-ul cu FCSB, de săptămâna trecută, 1-0 în Gruia. Echipa lui Dan Petrescu are cinci puncte avans faţă de FCSB şi şapte peste Craiova şi Astra înaintea rundei.

Ne aşteptăm aşadar la un duel în care CFR Cluj să nu piardă, cota pentru x2 este 1,20.

Cota 2 la pariuri din 8 februarie 2020. Amiens – Monaco

Amiens o duce foarte greu în Ligue 1 şi ocupă în acest moment pe locul 19, cu doar 20 de puncte adunate din 23 de meciuri. Este cu siguranţă una dintre principalele candidate la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Distanţa faţă de primul loc care se salvează este de patru puncte. Amiens are o singură variantă împotriva celor de la Monaco: doar victoria.

De partea cealaltă, oapeţii nu se mai chinuie în josul clasamentului ca în sezoanele precedente. Înaintea aceastei runde, Monaco se afla fix la mijlocul clasamentului, cu 32 de puncte, la opt distanţă de ultimul loc de Europa League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm la un meci în care ambele echipe marchează, cota pentru GG este 1,72.

Tags: