Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 8 martie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi

08.03.2020 | 12:07
Cota 2 la pariuri din 8 martie 2020 Ne dublam banii cu doua super ponturi
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 8 martie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi. Mizăm pe duelurile Juventus – Inter și Lille – Lyon.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 8 martie 2020. Juventus – Inter

De la ora 21:45, Juventus și Inter dispută derby-ul amânat săptămână trecută din cauza epidemiei de coronavirus, duel ce se va juca fară spectatori. Gazdele au pierdut prima poziție în favoarea celor de la Lazio și sunt la două puncte în spatele lor, cu un meci mai puțin disputat însă.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă pe care juventinii au disputat-o a fost în Champions League împotriva celor de la Lyon, când au pierdut extrem de surprinzător cu 0-1, în deplasare.

De partea cealaltă, Inter nu a jucat în ultimele două etape din cauza coronavirsului și se află în acest moment la opt puncte în spatele lui Lazio, care are două meciuri mai mult, și la șase în urma lui Juventus, care are însă doar un meci mai puțin.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă pe care echipa lui Antonio Conte a disputat-o a fost în Europa League contra lui Ludogoreț, când a câștigat cu 2-1.

Ne așteptăm la un duel cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,35.

Cota 2 la pariuri din 8 martie 2020. Lille – Lyon

De la ora 22:00, avem derby și în Ligue 1, Lille primește vizita lui Lyon. Gazdele trece prin momente foarte bune și are cinci victorii în precedentele șase partide, ultima chiar etapa trecută, când s-au impus împotriva celor de la Nantes.

ADVERTISEMENT

Rezultatele excelente o plasează pe Lille pe locul patru, la un singur punct în spatele lui Rennes, ocupanta ultimei poziții de Champions League.

De partea cealaltă, oaspeții au 40 de puncte din 27 de etape și se află chiar în urmărirea adversarilor din această seară, fiind o diferență de șase puncte întrei ei.

ADVERTISEMENT

Lyon trece printr-o formă de moment foarte bună chiar dacă a pierdut în Cupa Franței cu PSG, scor 1-5. Înainte de această înfrângere a obținut trei victorii, cea mai importantă în Champions League împotriva lui Juventus.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă în care ambele echipe să marcheze, cota pentru GG este 1,85.

ADVERTISEMENT