Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 9 martie 2020. Mizăm cu încredere pe două super ponturi

09.03.2020 | 11:57
Cota 2 la pariuri din 9 martie 2020 Mizam cu incredere pe doua super ponturi
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 9 martie 2020. Mizăm cu încredere pe două super ponturi. Duelurile Sassuolo – Brescia și Leicester – Aston Villa ne aduc profit.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 9 martie 2020. Sassuolo – Brescia

De la ora 19:30, Sassuolo şi Brescia închid etapa a 26-a din Serie A, duel ce se dispută fără spectatori din cauza situației extrem provocate de coronavirus în Italia. Partida ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu o săptămână. Gazdele se află pe locul 13, cu 29 de puncte, la patru distanță de zona roșie.

ADVERTISEMENT

Vin după o serie de cinci meciuri destul de bună, cu trei victorii, un egal și o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu Parma, în ultima rundă. Sassuolo este favorită în această seară și ar putea urca două locuri în cazul în care se va impune.

De partea cealaltă, oaspeții se chinuie să se mențină în prima ligă, însă șansele sunt extrem de reduse. Se află pe ultimul loc, cu 16 puncte, la nouă distanță de prima poziție ce se salvează direct.

ADVERTISEMENT

Brescia vine după patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci etape și are șanse foarte mici să obțină un rezultat pozitiv contra lui Sassuolo. Mizăm pe 1 solist, la o cotă de 1,72.

Cota 2 la pariuri din 9 martie 2020. Leicester – Aston Villa

De la ora 22:00, Leicester primește vizita lui Aston Villa, în ultimul meci al etapei cu numărul 29. Gazdele au emoții în ceea ce privește locul trei după ce distanța față de Chelsea s-a diminuat la două puncte.

ADVERTISEMENT

Sunt obligate să câștige duelul din această seară și să pună capăt seriei de patru meciuri fără victorie în Premier League. Leicester nu s-a mai impus de la partida cu West Ham, din 22 ianuarie, de pe teren propriu.

De partea cealaltă, oaspeții sunt pe loc retrogradabil, la două puncte distanță de prima poziție ce se salvează, ocupată de Watford, care are două meciuri mai mult disputate.

ADVERTISEMENT

Aston Villa vine după patru înfrângeri la rând, în toate competițiile, cu Bournemouth, Tottenham, Southampton şi Manchester City, ultimul în finala Cupei Ligii.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,18.

ADVERTISEMENT
Tags: