Cotă 4.50 Pentru un meci de play-off Steaua – Manchester!

Claudiu Melinte   
in Pariuri sportive
05/08/2016, 00:05
Cotă 4.50 Pentru un meci de play-off Steaua – Manchester! GALERIE FOTO

Steaua îşi va afla, vineri, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, iar Stanleybet le propune jucătorilor români parierea pe echipa pe care steliştii o vor întâlni pentru accederea în grupele ligii.

logo_Stanleybet-mic-300x91 (1)

Parierea pe echipe precum City sau Ajax pot aduce câştiguri de 450 lei la fiecare 100 lei mizaţi.

Manchester City, FC Porto, Villareal, Ajax sau Borussia Monchengladbach au primit, fiecare, cota 4.50 pentru a fi extrase să joace contra Stelei! Roş-albaştrii, care în aceste preliminarii evoluează pe ruta non-campioanelor, au fost repartizaţi în urna echipelor cu a doua şansă.

Pariul special, oferit de Stanleybet, va fi valabil până vineri, ora 13:00, atunci când va începe evenimentul de la Nyon, unde vor fi stabilite meciurile din play-off-urile Ligii Campionilor şi al Ligii Europa.

Steaua şi-a asigurat prezenţa în cupele europene, urmând ca în cazul în care nu va trece de play-off-ul Ligii Campionilor, să evolueze în Liga Europa. Oricare va fi adversara extrasă, aceasta va fi favorită în duelul cu Steaua, iar cotele pentru o nouă surpriză a echipei lui Stanciu vor fi cu siguranţă unele foarte mari.

Stanleybet, care oferă atât pariuri offline, în cele peste 360 locaţii din ţară, cât şi online, pe site-ul www.stanleybet.ro, are deseori în ofertă şi pariuri speciale (spre exemplu, cele pentru Rio 2016), în spiritul tradiţiei sale britanice.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×