Fotbal international

Cota lui Ianis Hagi a explodat! A devenit al patrulea cel mai bine evaluat tricolor

19.01.2021 | 13:20
Cota lui Ianis Hagi a explodat A devenit al patrulea cel mai bine evaluat tricolor
Cota lui Ianis Hagi a explodat! A devenit al patrulea cel mai bine evaluat tricolor (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Cota lui Ianis Hagi a crescut până la 6 milioane de euro. Într-un top al celor mai scumpi fotbaliști români, fiul lui Gică Hagi se clasează pe poziția a patra după Răzvan Marin, Ionuț Radu și Dennis Man.

Iansi Hagi este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Rangers, iar acest lucru s-a observat și în evoluția cotei lui. După venirea în Scoția, cota lui s-a micșorat treptat de la 6 milioane de euro, la 4,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În prezent, după ultimele prestații, cota lui Ianis Hagi a ajuns din nou la 6 milioane de euro. Cel mai scump fotbalist român este în prezent Răzvan Marin.

Ianis Hagi este al patrulea cel mai scump jucător român

Cu o cotă de 10 milioane de euro, Răzvan Marin este în continuare cel mai scump fotbalist român, pe locul secund în top se află Ionuț Radu, care costă 7 milioane de euro. Cota portarului din România a scăzut mereu de când nu a mai fost folosit.

ADVERTISEMENT

Pe ultima treaptă a podiumului în topul celor mai valoroși fotbaliști români se clasează Dennis Man, fotbalist care valorează 6,5 milioane de euro. Pe locul 10 în acest top se află George Pușcaș, care este cotat la 4,8 milioane de euro.

Paul Georgescu, recordman și campion mondial la înot a dat detalii mai puțin cunoscute despre copilăria lui Ianis Hagi. Georgescu a fost profesorul de sport al băiatului lui Gică Hagi, dar și al surorii acestuia Kira.

ADVERTISEMENT

Top 5 cei mai bine cotaţi jucători ai naţionalei României

  1. Răzvan Marin (Cagliari) – 10.000.000 euro
  2. Ionuţ Radu (Inter) – 7.000.000 euro
  3. Dennis Man (FCSB) – 6.500.000 euro
  4. Ianis Hagi (Rangers) – 6.000.000 euro
  5. Valentin Mihăilă (Parma) – 6.000.000 euro

”S-a bătut cu numele de Hagi și a ieșit învingător”

Înotătorul  a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi datorită caracterului său puternic și faptului că a izbutit să se ridice la un nivel înalt, dar a dat detalii și despre sora sa Kira care era pasionată de fotbal.

ADVERTISEMENT

“Este un caracter puternic. Este un luptător. El s-a bătut cu numele de Hagi și a ieșit învingător. După campionatul european de tineret, i-am dat mesaj: «Acum ești Ianis!». El este un copil care s-a născut în fotbal, a trăit cu fotbalul și iubește fotbalul. L-am avut elev și pe Nico, fiul lui Gică Popescu”, a spus Paul Georgescu, potrivit as.ro.

Ianis Hagi și Rangers se află pe primul loc în campionatul Scoției, cu 66 de puncte acumulate după 24 de etape. Rivala Celtic este la o distanță uriașă de 21 de puncte, însă are trei meciuri în minus. În runda următoare, Ianis și colegii săi vor juca cu Ross County, pe 23 ianuarie. Rangers este calificată și în Europa League unde va evolua contra lui Antwerp.

Ianis Hagi a fost vândut de două ori de tatăl său. Hagi junior este cel mai scump transfer din întreaga istorie a echipei Viitorul Constanța. În urmă cu 5 ani, Fiorentina dădea două milioane de euro pe el. Aceeași sumă, a plătit-o Gică Hagi pentru a-l aduce înapoi. În 2019, Ianis a plecat din nou de la Viitorul după ce Genk a achitat 4,7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT