Fotbal intern

Cota pentru “FCSB în play-out” şi cât are acum pentru câştigarea titlului. Câţi bani iei dacă mergi pe mâna lui Pintilii ?

26.08.2019 | 19:54
Cota pentru FCSB in playout si cat are acum pentru castigarea titlului Cati bani iei daca mergi pe mana lui Pintilii

FCSB se află pe locul 13, penultima poziție din Casa Pariurilor Liga 1 și poate ajunge chiar pe ultimul loc în caz că Dinamo face un rezultat bun în meciul cu Hermannstadt de luni seară. Bookmakerii au încredere că formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă își va reveni și îi dau a treia șansă la titlu, la egalitate cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au 5 înfrângeri consecutive în campionat, iar joi, vor disputa în Portugalia, partida cu Vitoria Guimaraes la sfârșitul căreia speră să se calfice în grupele Europa League.

Cota pentru „FCSB în play-out” dar și pentru câștigarea campionatului

Casele de pariuri îi oferă FCSB-ului cota 10 pentru câștigarea campionatului, la fel ca și pentru Universitatea Craiova. Pentru a ajunge în play-off, vicecampioana României are cota 1,05, iar pentru cei care cred că FCSB nu își va face loc în primele 6 echipe din România, cota este de 4,75. Aceasta poate fi numită “cota lui Pintilii”, pentru că veteranul FCSB a fost primul care a enunţat, după înfrângerea de la Mediaş, posibilitatea ca echipa să nu prindă primele şase locuri la finalul sezonului regulat. “O să jucăm în play-out! Parcă suntem adunaţi de pe drumuri!”, fusese replica lui Pintilii.

Restul cotelor la pariuri pentru câștigarea titlului în România arată în felul următor:

  • CFR Cluj: 1,4
  • Viitorul Constanța: 8
  • Universitatea Craiova: 10
  • FCSB: 10
  • Gaz Metan: 71
  • Poli Iași: 71
  • FC Botoșani: 101
  • Astra Giurgiu: 121 

Etapa 7 Casa Pariurilor Liga 1. Gaz Metan Mediaș – FCSB

FCSB a început catastrofal sezonul

Chiar dacă în prima etapă a noului sezon, FCSB a câștigat cu 4-3 în meciul cu Hermannstadt, iar în a doua etapă a remizat 0-0 în deplasare cu Sepsi, vicecampioana României a pierdut următoarele 5 dispute. Ultima înfângere a fost cea mai dureroasă, băieții lui Bogdan Argeș Vintilă au fost învinși cu 4-0 în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș. FCSB nu a mai pierdut la o diferență de 4 goluri în campionat de la o înfrângere din 2010 cu Rapid, în care „giuleștenii” au câștigat cu 5-1.

Pentru formația antrenată de Edi Iordănescu au înscris Darius Olaru, Marius Constantin, Dumitru Cardoso și Mihai Velisar. De cealaltă parte, FCSB a avut doi fotbaliști eliminați, Iulian Cristea și bulgarul Bozhidar Chorbadzhiyski.

  • 4 puncte are FCSB în 7 partide din Casa Pariurilor Liga 1