Fotbal international

Cota zilei de duminică, 27 noiembrie, la Campionatul Mondial: Germania, derby de totul sau nimic cu Spania

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu două meciuri din etapa a doua de la CM 2022, inclusiv derby-ul Spania - Germania.
26.11.2022 | 15:51
Cota zilei de duminica 27 noiembrie la Campionatul Mondial Germania derby de totul sau nimic cu Spania
Cota zilei de duminică, 27 noiembrie, la Campionatul Mondial: Germania, derby de totul sau nimic cu Spania. FOTO: Twitter Germany
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 26 noiembrie, vom paria pe două meciuri tari din etapa a doua de la Campionatului Mondial din Qatar, printre care și derby-ul fazei grupelor, Spania – Germania. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,97 la Unibet și așteptăm premiu deloc de neglijat.

Cota 1,81 la Croația – Canada

Adversare în Grupa F de la World Cup 2022, Croația și Canada caută prima lor victorie de la acest turneul final. În runda inaugurală, vicecampioana mondială a făcut doar 0-0 în compania Marocului, în timp ce nord-americanii au pierdut greu cu Belgia, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Croații pornesc cu prima șansă, dar anticipăm un meci în care canadienii să le pună probleme vicecampionilor mondiali, având în vedere jocul bun făcut contra „dracilor roșii”, într-un meci în care vedeta lui Bayern Munchen, Alphonso Davies, a ratat o lovitură de pedeapsă.

Meciul dintre Croația și Canada se va disputa pe Khalifa International Stadium, o arenă cu o capacitate de 45857 de locuri. Pentru că prevedem un duel echilibrat, dar și pentru că toate cele trei jocuri de până acum disputate pe aceste stadion la CM 2022 au fost GG, vom merge și noi pe aceeași variantă, „ambele marchează”.

ADVERTISEMENT
  • 1,81 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Croația – Canada. Vezi aici toate cotele

Germania, derby decisiv cu Spania

Spania – Germania se anunța de la început derby-ul fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. Acum, însă, duelul de la Al Khor va fi mai degrabă unul de supraviețuire pentru nemți.

ADVERTISEMENT

Selecționata pregătită de Hansi Flick a început dezastruos Cupa Mondială. În runda inaugurală, „Die Mannschaft” a pierdut în fața Japoniei, scor 1-2, deși a condus până în ultimul sfert de oră grație penaltyului transformat în prima repriză de Gnabry.

De cealaltă parte, „Furia Roja” a început diametral opus competiția din Qatar. Naționala lui Luis Enrique a spulberat-o realmente pe Costa Rica, scor 7-0! Cu toate acestea, germanii nu au încotro și trebuie să forțeze victoria contra ibericilor pentru a spera la calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

În celălalt meci al Grupei E, japonezii au șanse foarte mari să obțină biletele pentru optimi având în vedere că o întâlnesc pe Costa Rica, o echipă care pare victimă sigură după prestația cu Spania. Așadar, vom da credit ambiției nemților de a spăla rușinea de la debut și vom alege pronosticul „X2”.

  • 1,64 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „X2” la meciul Spania – Germania. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 296.84 lei

Cota Zilei 26 noiembrie
Cota Zilei 26 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de sâmbătă la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,81 pentru pronosticul „ambele marchează” în meciul Croația – Canada și o cotă de 1,64 pentru „X2” la Spania – Germania, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,97. Numai bună pentru un câștig de 296.84 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT