Fotbal international

Cota zilei de duminică, 4 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: Anglia – Senegal, duelul „leilor”

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un premiu substanțial cu una dintre cele mai interesante optimi de la CM 2022, Anglia - Senegal.
03.12.2022 | 20:50
Cota zilei de duminica 4 decembrie la Campionatul Mondial din Qatar Anglia  Senegal duelul leilor
Cota zilei de duminică, 4 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: Anglia - Senegal, duelul „leilor”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Anglia și Senegal se vor lupta pentru un loc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Dacă britanicii s-au calificat destul de lejer în optimi, africanii s-au luptat pentru acest loc, în Grupa A, cu Ecuador.

Anglia vs. Senegal sau „Cei Trei Lei” vs. „Leii din Teranga”

Meciul dintre „Cei Trei Lei” și „Leii din Teranga” este programat luni, 4 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Al Bayt” din Al Khor. Britanicii au ajuns în această fază după ce și-au câștigat grupa din care au mai făcut parte Iran, Țara Galilor și SUA.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Senegal a pierdut meciul de debut cu Olanda, scor 0-2, dar s-a revanșat în următoarele două partide din Grupa A, în care a reușit să se impună cu 2-0 și 3-1 în fața Qatarului, respectiv a Ecuadorului.

În aceste condiții, cu ambele echipe dispunând de o forță ofensivă de invidiat, nu este exclus să asistăm la un meci cu multe goluri. Iar un pronostic de „peste 2,5 goluri” merită luat în calcul, mai ales că beneficiază și de o tentată cotă de 2,43 la Unibet.

ADVERTISEMENT

Anglia are tot lotul la dispoziție pentru această confruntare, iar selecționerul Gareth Southgate se poate bucura de faptul că naționala sa este una dintre cele mai ofensive echipe de la turneul final. A înscris nu mai puțin de nouă goluri și vine după 3-0 cu Țara Galilor.

În ciuda numeroaselor goluri, niciunul nu a fost marcat de super golgheterul Harry Kane. Totuși, atacantul lui Tottenham a compensat lipsa reușitelor cu nu mai puțin de trei assist-uri

ADVERTISEMENT

Englezii nu stau deloc rău nici când vine vorba de apărare. Au primit doar două goluri, în victoria cu Iran, scor 6-2. O mare surpriză la această Cupă Mondială este Harry Maguire, care joacă foarte bine, deși la Manchester United este foarte contestat.

Africanii, în mare formă și fără Sadio Mane

Senegal reușește să impresioneze la CM 2022 chiar dacă a rămas fără Sadio Mane chiar înainte de începerea turneului final. Marea vedetă a lui Bayern Munchen s-a accidentat și puțină lume le mai dădea șanse „Leilor din Teranga”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Senegal rămâne una dintre cele mai pericuolase echipe de pe continentul negru. Este campioana Africii în 2021 și vicecampioana din 2019. Pentru duelul cu Anglia, Aliou Cisse are ceva absențe.

Selecționerul african nu se va putea baza pe Kouyate, accidentat, și nici pe Udrissa Gueye, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


  • 2,43 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Anglia – Senegal Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT
Tags: