Fotbal international

Cota zilei de joi, 1 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: luptă în patru pentru calificarea în optimi

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de 315 lei cu ultimele două meciuri din Grupa E, unde toate cele patru echipe au șanse la optimi.
30.11.2022 | 16:52
Cota zilei de joi 1 decembrie la Campionatul Mondial din Qatar lupta in patru pentru calificarea in optimi
Cota zilei de joi, 1 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: luptă în patru pentru calificarea în optimi. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joi, 1 decembrie, vom paria pe două meciuri de „care pe care” din ultima etapă de la Campionatului Mondial din Qatar, unde toate cele patru formații din Grupa E au șanse de calificare. Momentan s-au stabilit deja primele optimi de la World Cup 2022. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,15 la Unibet și așteptăm un câștig substanțial.

Cotă 2,06 la duelul Japonia – Spania

Japonia și Spania își puteau asigura încă din runda precedentă biletele pentru optimi, dar s-au împiedicat. Totuși, chiar și în aceste condiții, în funcție de rezultatul dintre Costa Rica și Germania, cele două pot merge împreună mai departe.

ADVERTISEMENT

Asiaticii au produs una dintre marile surprize de până acum ale turneului final, atunci când au reușit, în runda inaugurală, să îi învingă pe nemți cu scorul de 2-1. În ciuda acestei victorii, niponii n-au repetat isprava și în fața celor din Costa Rica. Deși a dominat copios, naționala „Țării Soarelui Răsare” a pierdut cu 0-1 și tremură serios pentru optimi.

De cealaltă parte, campioana mondială din 2010 a început în mare forță Cupa Mondială. Selecționata pregătită de Luis Enrique a demolat-o pe Costa Rica, scor 7-0. A urmat apoi însă un meci mult mai greu, contra Germaniei, care s-a terminat nedecis, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Pentru a fi sigură de calificarea, „Furia Roja” trebuie să o învingă pe Japonia și astfel nu va mai sta să aștepte rezultatul dintre Costa Rica și Japonia. Nu ne așteptăm însă la un meci foarte deschis având în vedere miza partidei și optăm pentru varianta „sub 2,5 goluri”.

  • 2,06 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Japonia – Spania. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Miza pe cartonașe în confruntarea dintre Costa Rica și Germania

Dacă tot vorbim de Grupa E, să vedem și cum arată situația din clasament a celor patru naționale. Spania e lider, cu patru puncte, urmată de Japonia, cu trei puncte, la egalitate cu Costa Rica. Pe ultima poziție se află Germania, cu un singur punct.

Deși este favorită certă pe hârtie, reprezentativa lui Hansi Flick ar putea avea probleme, deoarece nu traversează o perioadă deloc bună. În ultimele cinci partide, „panzerele” au reușit să bifeze un singur succes.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie, Germania merge în optimi, cu condiția ca Spania să nu fie învinsă de Japonia. Anticipăm un meci destul de agresiv și tocmai de aceea vom risca aici pronosticul „peste 2,5 cartonașe”.

  • 1,53 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „peste 2,5 cartonașe galbene” la meciul Costa Rica – Germania. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 315.18 lei

Cota Zilei 30 noiembrie
Cota Zilei 30 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de joi la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 2,06 pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” în meciul Japonia – Spania și o cotă de 1,53 pentru „peste 2,5 cartonașe” la Costa Rica – Germania, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,15. Numai bună pentru un câștig de 315,18 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT