Fotbal international

Cota zilei de luni, 12 decembrie, la Campionatul Mondial: cine îl poate scoate pe Livakovic din cursa spre „Mănușa de Aur”

Cota zilei la CM 2022 poate aduce un câștig important dacă veți miza pe două pariuri importante de la finalul competiției, legate de Mănușa de Aur și de Gheata de Aur.
11.12.2022 | 18:01
Cota zilei de luni 12 decembrie la Campionatul Mondial cine il poate scoate pe Livakovic din cursa spre Manusa de Aur
Cota zilei de luni, 12 decembrie, la Campionatul Mondial: cine îl poate scoate pe Livakovic din cursa spre „Mănușa de Aur”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Luni, 12 decembrie, vom paria pe două pronosticuri care vor ieși abia la finalul Campionatului Mondial din Qatar, care a ajuns la faza semifinalelor. Se știe deja „careul de ași”, Croația – Argentina și Maroc – Franța.

Dominik Livakovic, favorit să fie cel mai bun portar de la CM 2022

La fel cum a fost Danijel Subasic în 2018, așa pare să fie Dominik Livakovic la ediția din 2022. Poartarul în vârstă de 27 de ani al croaților este aproape să poarte naționala lui Zlatko Dalic spre o nouă finală mondială.

ADVERTISEMENT

Goalkeeperul legitimat la Dinamo Zagreb a fost eroul țării la partidele din optimi și din sferturi, când Croația le-a eliminat la loviturile de departjare pe Japonia, respectiv Brazilia.

Livakovic a făcut un meci mare mai ales în cele 120 de minute ale sfertului cu Brazilia, când sud-americanii au șutat de 11 ori spre poarta sa și au reușit să înscrie un singur gol.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Unibet îl vede favorit pe Dominik Livakovic să iasă cel mai bun portar de la CM 2022 și tocmai de aceea oferă o cotă de 3,00 pentru varianta „Livakovic câștigă Mănușa de Aur”.

  • 6,00 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „Hugo Lloris va fi Mănușa de Aur”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Ia Messi toate premiile de la CM 2022?

În semifinale, Livakovic va da nas în nas cu Leo Messi, argentinianul care face un super Campionat Mondial și care este favorit să câștige aproape tot ce se poate la această ediție: marele trofeu și titlul de cel mai bun jucător.

Totuși, Lionel Messi are concurență acerbă la „Gheata de Aur”, acolo unde se găsește doar pe locul 2 în topul favoriților. Superstarul lui PSG are patru goluri și două assist-uri la CM 2022 și simte în ceafă răsuflarea colegului de la echipa de club Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Favoritul suprem este în acest moment Mbappe, a cărui națională, Franța, va da piept în semifinale cu surpriza Maroc.

Atacantul lui PSG e golgheterul la zi al CM 2022, cu cinci goluri și două pase decisive. Unibet oferă o cotă de 1,75 pentru pronosticul „Kylian Mbappe, câștigător Gheata de Aur”.

  • 3,75 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „Lionel Messi va fi Gheata de Aur”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT