Fotbal international

Cota zilei de miercuri, 30 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: cine merge alături de Franța în optimi?

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de 234 de lei cu ultimele două meciuri din Grupa D, unde doar Franța e deja calificată în optimi.
29.11.2022 | 20:50
Cota zilei de miercuri 30 noiembrie la Campionatul Mondial din Qatar cine merge alaturi de Franta in optimi
Cota zilei de miercuri, 30 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: cine merge alături de Franța în optimi? FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Miercuri, 30 noiembrie, vom paria pe două meciuri foarte tari din ultima etapă de la Campionatului Mondial din Qatar, unde trei din cele patru formații din Grupa D au șanse de calificare, alături de Franța, care și-a procurat deja biletele pentru optimi. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,34 la Unibet și așteptăm un câștig substanțial.

Cotă 1,56 la Australia – Danemarca

Australia și Danemarca se vor duela pentru un loc în optimile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. „Oceanicii” au trei puncte după înfrângerea cu Franța (1-4) și victoria cu Tunisia (1-0), în timp ce „nordicii” n-au obținut decât un punct din confruntările cu Tunisia (0-0) și Franța (1-2).

ADVERTISEMENT

Meciul dintre cele două este programat miercuri, 30 noiembrie, de la ora 17:00, pe Al Janoub Stadium. În ambele formații există câteva absențe importante, în special în tabăra danezilor.

Delaney și căpitanul Kjaer sunt accidentați și nu își vor putea ajuta naționala în ultimul meci din Grupa D. De cealaltă parte, „cangurii” nu se vor putea baza pe Atkinson, tot din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

În ciuda celor două absențe extrem de importante, danezii rămân favoriți la victorie datorită valorii lotului net superioară. Așadar, la acest joc vom risca pe o victorie a Danemarcei, pronostic „2 solist”.

  • 1,56 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „2 solist” la meciul Australia – Danemarca. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Franța caută a treia victorie de la Cupa Mondială

Franța vrea să termine en fanfare Grupa D de la Campionatul Mondial din Qatar. Campioana en-titre a obținut șase puncte din primele două etape și a reușit performanța de a fi prima națională de la acest turneu final care își asigură prezența în optimi.

Deși toți „cocoșii galici” au practicat un joc solid contra Australiei și a Danemarcei, omul care a strălucit realmente a fost Kylian Mbappe. După primele două runde, starul lui PSG a reușit să devina golgheterul la zi al competiției, cu trei reușite, la fel ca Enner Valencia.

ADVERTISEMENT

Tunisia are și ea un punc după ce în debutul turneului final a remizat nul cu Danemarca. Africanii nu au continuat pe aceeași linie și au pierdut cu australienii, scor 0-1. Deși matematic are șase la optimi, ne așteptam ca mai degrabă Tunisia să piardă în fața Franței. Vom miza astfel pe naționala lui Didier Deschamps, varianta „2 solist”.

  • 1,50 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „2 solist” la meciul Tunisia – Franța. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 234 de lei

Cota Zilei 30 noiembrie
Cota Zilei 30 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de luni la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,56 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Australia – Danemarca și o cotă de 1,50 pentru „2 solist” la Tunisia – Franța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,34. Numai bună pentru un câștig de 234 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: