Pariuri sportive

Cota zilei de neratat la Euro 2024. Ce trebuie să pariezi la partida Anglia – Slovenia

Anglia - Slovenia este ultimul meci din grupa C de la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET.
25.06.2024 | 15:55
Cota zilei de neratat la Euro 2024 Ce trebuie sa pariezi la partida Anglia  Slovenia
Cota zilei la pariuri. Ce trebuie să pariezi la partida Anglia- Slovenia de la EURO 2024. Sursa foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Anglia și Slovenia este unul extrem de important în economia Grupei C de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Presiunea este una extrem de mare, întrucât britanicii își doresc cu orice preț calificarea în optimi de pe primul loc, iar slovenii tremură pentru accederea în fazele superioare. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru partida Anglia – Slovenia de la EURO 2024

Anglia – Slovenia este al treilea meci pentru ambele echipe la EURO 2024. Echipa lui Gareth Southgate și-a asigurat calificarea în optimi, însă jocul prestat de britanici a dezamăgit. Victoria chinuită în fața Serbiei și egalul cu Danemarca nu par suficiente pentru fanii naționalei “The Three Lions”.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul direct, Anglia a disputat două amicale, o victorie categorică cu 3-0 împotriva Bosniei și o înfrângere cu totul surprinzătoare cu 0-1 în fața Islandei. De partea cealaltă, Slovenia a remizat 1-1 cu Bulgaria și a învins Armenia cu 2-1.

De-a lungul timpului, meciurile dintre cele două formații au fost dominate de Anglia, care în ultima partidă directă a câștigat cu 1-0. De data aceasta, un egal le-ar ajuta pe ambele echipe. Concret, pariul zilei la MOZZART BET vă stă la dispoziție cu o cotă de 4,70, dacă alegeți să mizați pe varianta „X solist” la meciul Anglia – Slovenia.

ADVERTISEMENT

Anglia domină întâlnirile directe

Partida din cadrul Grupei C va reprezenta întâlnirea cu numărul 7 pentru cele două formații. Danemarca a reușit să câștige de 5 ori, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în 2017, în preliminariile Campionatului Mondial. Britanicii s-au impus atunci cu 1-0, după golul înscris de Harry Kane din penalty. Meciul a fost unul foarte disputat, slovenii ratând câteva ocazii bune de a marca.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la Mozzart Bet cu pronosticul „Anglia – Slovenia X solist”. Ambele echipe visează la un turneu final de senzație, iar un rezultat de egalitate ar putea duce ambele naționale în fazele superioare de la EURO 2024.

Slovenia trece printr-o perioadă fantastică: 8 meciuri consecutive fără înfrângere

Slovenia poate fi una dintre marile surprize de la EURO 2024. Cu doar un joc înainte de finalul grupelor, echipa antrenată de Dragan Stojković are 2 puncte, iar o victorie în fața Angliei ar putea urca-o pe primul loc. Și un egal ar putea fi suficient pentru calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

Slovenia a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere și speră să-și păstreze recordul și după întâlnirea cu Anglia. Un rezultat de egalitate convine ambelor echipe, întrucât Slovenia ar avea o șansă importantă să meargă în optimi de pe locul 3, iar Anglia ar câștiga Grupa C.

  • 4,70 este cota oferită de MOZZART BET pentru „X solist” în partida Anglia– Slovenia

ADVERTISEMENT