Pariuri sportive

Cota zilei de neratat la Euro 2024. Ce trebuie să pariezi la partida Turcia – Georgia

Turcia - Georgia este primul meci din grupa F de la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET.
17.06.2024 | 22:32
Cota zilei de neratat la Euro 2024 Ce trebuie sa pariezi la partida Turcia  Georgia
Cota zilei la pariuri. Ce trebuie să pariezi la partida Turcia - Georgia de la EURO 2024. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Turcia – Georgia este primul meci din grupa F de la EURO 2024, partida va avea loc marți, 18 iunie, de la ora 19:00, în prima etapă a Campionatului European, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Cota zilei la pariuri. Ce trebuie să pariezi la partida Turcia – Georgia de la EURO 2024

Turcia – Georgia este primul meci al celor două formații de la această ediție de EURO 2024. Echipele antrenate de Vincenzo Montella și Willy Sagnol caută să înceapă cu dreptul Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul direct, Turcia a disputat două partide amicale cu Polonia ( 1-2) și Italia (0-0). De cealaltă parte, Georgia și-a făcut încălzirea pentru EURO 2024 cu Muntenegru, formație pe care a învins-o cu 3-1.

De-a lungul istoriei celor două formații, meciurile directe au fost dominate de Turcia, care a marcat de trei ori ultima dată. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 1,80 cu pronosticul „1 solist”. 

ADVERTISEMENT

Turcia domină întâlnirile directe

Meciul din cadrul grupei F reprezintă întâlnirea directă cu numărul șase dintre cele două formații. Turcia a reușit să câștige de trei ori, Georgia o dată, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Ultima partidă din cele două formații a avut loc în urmă cu 12 ani, când Turcia a reușit să câștige cu scorul de 3-1 în cadrul unei partide amicale. Altintop, Sahin și Inan au marcat golurile care au făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „1 solist”. Turcia este o echipă cu un spirit al victoriei și care reușește să se motiveze bine în meciurile importante.

Turcia le-a învins pe Germania și Croația

În ciuda faptului că formația lui Vincenzo Montella nu a reușit nicio victorie în ultimele 6 partide disputate, asta nu înseamnă că nu rămâne o formație de luat în seamă pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, chiar înainte de seria mai puțin bună prin care trece Turcia, elevii selecționerului Italian au reușit să învingă echipe precum Germania, scor 3-2, sau Croația, scor 1-0.

Dacă fotbaliștii lui Vincenzo Montella se vor motiva bine pentru acest turneul final, Turcia poate să fie surpriza ediției a acestui Campionat European.

  • 1,80 este cota oferită de MOZZART BET pentru „ 1 solist” în partida Turcia – Georgia

ADVERTISEMENT