Pariuri sportive

Cota zilei de nerefuzat la Euro 2024. Ce trebuie să jucați la Spania – Italia

Spania - Italia este derby-ul zilei de joi la Euro 2024, iar pariorii pot beneficia acum de cota zilei pe care o oferă MOZZART BET.
20.06.2024 | 14:26
Cota zilei de nerefuzat la Euro 2024 Ce trebuie sa jucati la Spania  Italia
Pariorii pot da lovitura la Euro 2024 mizând pe cota zilei de la Spania - Italia. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Joi, 20 iunie, în etapa 2 a Grupei B de la Euro 2024 avem parte de un meci de gală. Pe stadionul din Gelsenkirchen se întâlnesc Spania și Italia, echipele care au debutat cu dreptul la acest turneu final, iar la MOZZART BET puteți face profit acum cu cele mai bune cote ale zilei.

Cota zilei la Spania – Italia de la Euro 2024. Continuă furia ibericilor?

Meciul Spania – Italia, marele derby al Grupei B, închide ziua de joi, 20 iunie, la Campionatul European din Germania. Se vor afla față în față ocupantele primelor două locuri în clasament, pentru că ambele au început turneul final cu o victorie. Ibericii s-au impus fără drept de apel în fața Croației, în timp ce italienii au avut de tras până au obținut cele trei puncte cu Albania.

ADVERTISEMENT

Cu un Lamine Yamal în mare formă, și care a intrat în istoria Europenelor, Spania a etalat un joc extrem de spectaculos și eficient, renunțând la mult mediatizatul tiki-taka. Dovadă că, deși a dominat categoric și a controlat în permanență partida, naționala lui Luis de la Fuente a înregistrat o premieră negativă în acel meci: a avut o posesie mai mică decât a Croației!

Având un golaveraj superior după disputarea primei etape din Grupa B, Spania pleacă din start cu un ușor avantaj în fața Italiei și e de presupus că s-ar putea mulțumi și cu un egal în acest derby. Un punct obținut în fața „squadrei azzura” i-ar asigura matematic calificarea în optimi și i-ar aduce într-o proporție foarte mare locul 1 în clasamentul grupei.

ADVERTISEMENT

Iar dacă e sa analizăm ultimele evoluții, inclusiv cele din meciul de debut la Euro 2024, e clar că Spania este într-o formă mai bună decât Italia și pleacă din postura de favorită în acest derby. E posibil să avem parte și de goluri, așa că profitați acum de oferta MOZZART BET, unde găsiți o cotă a zilei de 2,20 extrem de atrăgătătoare pentru pronosticul „1X & 2-4 goluri” la meciul Spania – Italia.

Spania are de luat o revanșă în fața Italiei

Naționala Italiei a venit în Germania din postură de campioană europeană en-titre, însă evoluția din primul meci cu Albania nu arătat că ar putea avea pretenții să repete isprava din urmă cu trei ani, când a învins Anglia la penalty-uri în finala de pe „Wembley”.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Luciano Spalletti a avut ghinionul să primească de la albanezi cel mai rapid gol din istoria Campionatelor Europene, însă și-a revenit rapid din pumni și a întors rezultatul până la pauză. Dar a avut de tras din greu până la final pentru a păstra avantajul și a avut mare noroc cu portarul Donarrumma, care a intervenit salvator la o ocazie uriașă a adversarilor în finalul meciului.

Statistica ultimelor cinci meciuri directe spune că Spania este în avantaj față de Italia, având 3 victorii și două egaluri. Însă ibericii au încă o rană deschisă pentru ce s-a întâmplat la Euro 2020. Atunci, pe stadionul „Wembley” din Londra, cele două formații au terminat 1-1 după 120 de minute în semifinale, dar la penalty-uri s-au impus dramatic italienii.

ADVERTISEMENT

Spania nu a putut uita foarte ușor acea eliminare și acum are prilejul perfect să-și ia revanșa. Un loc 1 în Grupa B în fața Italiei ar fi o dulce răzbunare, iar cota zilei de la MOZZART BET ține cont de aceste aspecte, pariorii putând profita la maxim de pronosticul „1X & 2-4 goluri”.

  • 2,20 este cota MOZZART BET pentru pronosticul „1X & 2-4 goluri” la meciul Spania – Italia

ADVERTISEMENT