Fotbal international

Cota zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, la Campionatul Mondial: presiune uriașă pe umerii lui Lionel Messi

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de aproximativ 270 de lei cu meciurile din etapa a doua a Grupei C. Argentina e condamnată să câștige.
25.11.2022 | 14:46
Cota zilei de sambata 26 noiembrie la Campionatul Mondial presiune uriasa pe umerii lui Lionel Messi
Cota zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, la Campionatul Mondial: presiune uriașă pe umerii lui Lionel Messi. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vineri, 25 noiembrie, vom paria pe primele două meciuri din etapa a doua a Grupei C de la Campionatului Mondial din Qatar, în care sunt angrenate cele patru naționale din Grupa C. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,72 la Unibet și așteptăm premiu deloc de neglijat.

Cota 1,72 la meciul Polonia – Arabia Saudită

Adversare în etapa a doua din Grupa C, Polonia și Arabia Saudită ar putea oferi un meci extrem de interesant, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 15:00, pe Education City Stadium. În runda inaugurală, saudiții au detonat „bomba”, reușind să o învingă cu scorul de 2-1 pe Argentina.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, polonezii, deși nu au arătat deloc bine, au ratat la mustață victoria. Robert Lewandowski a irosit un penalty la singura ocazia de gol a „leșilor” cu Mexicul. Astfel, după prima etapă, asiaticii au trei puncte, iar polonezii unul.

Din nefericire, Herve Renard a pierdut un om important din victoria cu Argentina. Yasser Al-Shahrani va rata tot turneul după accidentarea horror din prima etapă a Grupei C.

ADVERTISEMENT

Totuși, având în vedere forma pe care au arătat-o cele două naționale în runda inaugurală, anticipăm că saudiții vor înscrie și contra Poloniei și vom merge pe varianta „peste 0,5 goluri Arabia Saudită”.

  • 1,72 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „peste 0,5 goluri Arabia Saudită” la meciul Polonia – Arabia Saudită. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Argentina lui Messi, condamnată să câștige contra Mexicului

Argentina este condamnată să câștige meciul cu Mexic dacă vrea să spere la calificarea în optimile Cupei Mondiale. Se anunț însă un meci extrem de greu pentru „pume”, având în vedere că nord-americanii s-au prezentat foarte bine în partida cu Polonia, ei fiind echipa cu ocaziile mai mari.

De cealaltă parte, sud-americanii începuseră bine meciul cu Arabia Saudită, Lionel Messi transformând un penalty, acordat, ușor, ce-i drept. Totul s-a năruit însă în actul secund, când asiaticii au marcat de două ori.

ADVERTISEMENT

Pentru selecționerul Mexicului, Gerardo „Tata” Martino va fi un meci extrem de special, el urmând să își înfrunte țara natala și fosta selecționată. Deși se anunță o partidă echilibrată, vom risca pronosticul „1 solist” la Argentina – Mexic.

  • 1,58 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Argentina – Mexic. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 271.76 lei

Cota Zilei 25 noiembrie
Cota Zilei 25 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de vineri la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,72 pentru pronosticul „Arabia Saudită peste 0,5 goluri” în meciul Polonia – Arabia Saudită și o cotă de 1,58 pentru „1 solist” la Argentina – Mexic, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,72. Numai bună pentru un câștig de 271.76 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT