Fotbal international

Cota zilei de sâmbătă, 3 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: Messi și Argentina, galop de sănătate către sferturi?

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig important cu a doua optime de la Campionatul Mondial, Argentina - Australia.
02.12.2022 | 20:55
Cota zilei de sambata 3 decembrie la Campionatul Mondial din Qatar Messi si Argentina galop de sanatate catre sferturi
Cota zilei de sâmbătă, 3 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: Messi și Argentina, galop de sănătate către sferturi? FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Argentina și Australia sunt adversare în optimea cu numărul doi de la Campionatul Mondial din Qatar. Ambele formații au tras din greu pentru această fază. Meciul direct dintre cele două formații le-ar putea rotunji însă veniturile pariorilor.

Argentina și Australia, calificări muncite în optimile de finală ale Cupei Mondiale

Deși la începutul turneului a fost cotată în primele trei favorite la câștigarea trofeului, Argentina a tremurat serios pentru calificarea în optimi. „Pumele” au început dezastruos Campionatul Mondial. Fotbaliștii lui Lionel Scaloni au fost protagoniștii uneia dintre cele mai mari surprize din istoria competiției.

ADVERTISEMENT

Argentina a fost învinsă cu 2-1 de Arabia Saudită, dar a reușit să se regrupeze în următoarele două etape și să se califice terminând Grupa C pe primul loc. Sud-americanii n-au obținut însă victorii ușoare și nici spectaculoase, chiar dacă au întâlnit adversare mai slab cotate.

Pe Mexic, „pumele” au învins-o cu 2-0, grație unui meci de senzație făcut de Leo Messi, care a marcat și a oferit și un assist. Ambele reușite argentiniene au venit în actul final al confruntării.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi duelul cu Polonia, câștigat de argentinieni cu același scor, 2-0. Și de această dată, ambele goluri au fost marcate în repriza a doua, ceea ce face ca, pe parcursul Grupei C, „pumele” să marcheze un singur gol în primele 45 de minute, cel din partida cu Arabia Saudită, când Messi a deblocat tabela de la punctul cu var.

Nu se anunță ploaie de goluri în prima repriză a duelului de pe Khalifa International Stadium

Pentru Argentian și Australia, meciul din optimi va fi primul de la acest turneu final pe arena Khalifa International Stadium, care are o capacitate de 45.857 de locuri. În afara acestei confruntări, pe stadionul din Al Rayyan se va mai juca doar o singură dată în Qatar, finala mică, programată pe 17 decembrie.

ADVERTISEMENT

Oceanicii au produs una dintre marile surprize de la turneul final din Qatar, deoarece au reușit să iasă din Grupa D, unde au ocupat locul 2, cu șase puncte, în urma Franței, trimițând acasă pe Danemarca și pe Tunisia.

În runda inaugurală, Australia a pierdut cu 1-4 în fața reprezentativei „cocoșului galic”, dar s-a regrupat pe parcurs și le-a învins cu același scor pe Tunisia și pe Australia, 1-0. Este doar pentru a doua oară în istorie când „candurii” trec de grupe la un Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT

Pronosticul „sub 1,5 goluri în prima repriză” pare extrem de viabil având în vedere și ceea ce s-a întâmplat în meciurile de până acum ale Australiei. Exceptând partida cu Franța, când s-a înscris de trei ori în primul act, în celelalte două meciuri ale „cangurilor” s-au marcat de fiecare dată „sub 1,5 goluri în prima repriză”.


  • 1,52 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „sub 1,5 goluri în prima repriză” la meciul Argentina – Australia. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT