Fotbal international

Cota zilei de vineri, 2 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: cine însoțește brazilienii în optimi?

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de aproximativ 250 lei cu ultimele două meciuri din Grupa G, unde doar Brazilia e calificată matematic.
01.12.2022 | 20:56
Cota zilei de vineri 2 decembrie la Campionatul Mondial din Qatar cine insoteste brazilienii in optimi
Cota zilei de vineri, 2 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar: cine însoțește brazilienii în optimi? FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vineri, 2 decembrie, vom paria pe două meciuri cu miză uriașă din ultima etapă de la Campionatului Mondial din Qatar, unde trei din cele patru formații din Grupa G au șanse de calificare, alături de Brazilia. Momentan s-au stabilit deja primele optimi de la World Cup 2022. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,58 la Unibet și așteptăm un premiu pe măsură.

Cotă 1,84 la Serbia – Elveția

Meci de care pe care în Grupa G între Serbia și Elveția. Ambele au șanse de calificare în optimi, chiar dacă vecinii noștri au un punct, iar viitoarea adversară a „tricolorilor din preliminariile lui Euro 2024 are trei.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă vor să meargă mai departe, sârbii trebuie în primul rând să câștige. Au trecut la mustață pe lângă victorie contra Camerunului, când au făcut 3-3, deși au condus cu 3-1.

De cealaltă parte, „Țara Cantoanelor” are trei puncte ca urmare a succesului din runda inaugurală, scor 1-0, cu africanii. Etapa trecută, Elveția a pierdut în fața Braziliei, scor 0-1, deși a jucat foarte bine. Pe elvețienii îi ajută și un egal, dacă Brazilia nu se încurcă de „leii din Teranga”.

ADVERTISEMENT

Având în vedere stilul ofensiv al celor două formații, ne așteptăm la un meci deschis și tocmai de aceea vom risca un pronostic de „ambele marchează”.

  • 1,84 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Serbia – Elveția. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Brazilia, după a treia victorie din Grupa G

De cealaltă parte, Brazilia stă relaxată. Este deja calificată în optimile Cupei Mondiale. Nu se va putea baza nici de această dată pe serviciile lui Neymar, accidentat contra Serbiei, atunci când „Selecao” s-a impus cu 2-0.

Calificarea sud-americanilor în optimi s-a obținut după ce au reușit să câștige și contra Elveției, scor 1-0. A fost o victorie muncită, având în vedere că golul izbăvitor, marcat de Casemiro, a venit în final de partidă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, africanii au cele mai mari mici șanse să meargă mai departe. Au nevoie de o victorie surprinzătoare contra Braziliei, care pare puțin probabilă. Totuși, în fotbal nimic nu este imposibil, lucru demonstrat mai ales la această Cupă Mondială.

Noi vom merge însă la sigur, având în vedere forma Braziliei și faptul că e principala favorită la câștigarea trofeului și vom da pronosticul „2 solist”.

  • 1,40 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „2 solist” la meciul Camerun – Brazilia. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 257.60 lei

Cota Zilei
Cota Zilei

În concluzie, pentru ziua de vineri la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,84 pentru pronosticul „GG” în meciul Serbia – Elveția și o cotă de 1,40 pentru „2 solist” la Camerun – Brazilia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,58. Numai bună pentru un câștig de 257.60 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT