Sport

Cota zilei de vineri, 25 noiembrie, la Campionatul Mondial: Olanda țintește calificarea în optimi

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu meciurile din etapa a doua a Grupei A. Cu o victorie, Olanda se califică în optimi.
24.11.2022 | 14:51
Cota zilei de vineri 25 noiembrie la Campionatul Mondial Olanda tinteste calificarea in optimi
Cota zilei de vineri, 25 noiembrie, la Campionatul Mondial: Olanda țintește calificarea în 16-imi. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joi, 24 noiembrie, vom paria pe primele două meciuri din etapa a doua de la Campionatului Mondial din Qatar, în care sunt angrenate cele patru naționale din Grupa A. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,09 la Unibet și așteptăm premiu deloc de neglijat

Cota 1,67 la partida Qatar – Senegal

Qatar, deși organizează turneul final, pare victimă sigură în Grupa A. A jucat dezastruos în meciul cu Ecuador și poate fi mulțumită că a pierdut doar cu 0-2. Aceasta poată fi o șansă importantă pentru Senegal, care a pierdut tot cu 0-2 contra Olandei, dar a arătat mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Pe lângă imaginea proastă pe care a lăsat-o după primul joc, Qatar a înregistrat și o contraperformanță. Este prima gazdă a unui Mondial care pierde meciul de debut la turneul final.

De cealaltă parte, africanii au pierdut greu cu Olanda, în ultimele zece minute de joc. Ar fi putut pleca cu un punct, dar au fost îngropați de cele două erori ale portarului de la Chelsea, Edouard Mendy. Înaintea meciului cu Qatar, Aliou Cisse are mici probleme de lot.

ADVERTISEMENT

Abdou Diallo si Cheikhou Kouyate s-au accidentat contra batavilor și sunt incerți. Totuși, indiferent de cum va arăta Senegalul, „Leii din Teranga” sunt favoriți la victorie, astfel că noi vom juca varianta „2 solist”.

ADVERTISEMENT

Olanda poate fi prima echipă calificată în 16-imi

Olanda are șansa să fie prima echipă de la Campionatul Mondial care obține biletele pentru optimi. Trebuie să o bată pe Ecuador. Astfel ar face șase puncte, iar în ultima etapă o va îndrunta pe modesta Qatar. Nici cu un punct nu i-ar sta rău naționalei lui van Gaal în perspectiva calificării.

Formația din America de Sud se anunță însă o nucă tare pentru „portocala mecanică”. Principalul pericol al ecudorienilor este atacantul Enner Valencia, care care a reușit o „dublă” în partida cu Qatar.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, golurile olandezilor cu Senegal au fost înscrie de Cody Gakpo și de Davy Klassen. Chiar dacă au obținut victorii în oglindă în prima etapă, vom da totuși credit batavilor și vom da la această partidă pronostic „1 solist”.

ADVERTISEMENT
  • 1,85 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Olanda – Ecuador. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 308.95 lei

Cota zilei 24 noiembrie
Cota zilei 24 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de joi la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,67 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Qatar – Senegal și o cotă de 1,85 pentru „1 solist” la Olanda – Ecudaor, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,09. Numai bună pentru un câștig de 308.95 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.