Fotbal international

Cota zilei de joi, 24 noiembrie, la Campionatul Mondial: miza pe Luis Suarez și Neymar

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu ajutorul meciurilor naționalelor lui Luis Suarez și Neymar.
23.11.2022 | 17:54
Cota zilei de joi 24 noiembrie la Campionatul Mondial miza pe Luis Suarez si Neymar
Cota zilei la Campionatul Mondial: miza pe Luis Suarez și Neymar. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Miercuri, 23 noiembrie, vom paria pe două partide din prima etapă a Campionatului Mondial din Qatar, în care sunt angrenate naționalele a doi dintre cei mai mari atacanți ai planetei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,01 la Unibet și așteptăm un profit substanțial.

Cotă 1,75 la partida Uruguay – Coreea de Sud

Uruguay – Coreea de Sud este al doilea meci al zilei de joi, 24 noiembrie, de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Partida va începe la ora 15:00 și se va juca pe Education City Stadium, din Al Rayyan. Sud-americanii, aflați la a patra participare consecutivă, sunt favoriți în acest meci, având în vedere că la ultimele trei ediții s-au calficat mereu din grupe.

ADVERTISEMENT

Turneul final din Qatar va fi, cel mai probabil, ultimul pentru cei doi super atacanți ai naționalei pregătite de Diego Alonso, Luis Suarez și Edison Cavani. Campioana mondială din 1930 s-a calificat după ce a terminat pe locul 3 în preliminariile din America de Sud.

De cealaltă parte, Coreea de Sud a devenit și ea o prezență constantă la Cupa Mondială. Ultima dată când a ratat calificarea s-a întâmplat în 1982. Asiaticii au și ei o vedetă în lot, Heung-Min Son, de la Tottenham. Cele două reprezentative fac parte din Grupa H, alături de Portugalia și Ghana. Având în vedere circumstanțele, la acest duel vom miza pe „victorie Uruguay”.

ADVERTISEMENT
  • 1,75 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Uruguay – Coreea de Sud. Vezi aici toate cotele

Se anunță show total în Brazilia – Serbia

Brazilia – Serbia este ultimul meci de joi. Cele două naționale fac parte din Grupa G, poate cea mai tare grupă de la Campionatul Mondial. Acolo se mai află Elveția și Camerun. Meciul se va disputa începând cu ora 21:00, la Lusail, pe Lusail Iconic Stadium.

ADVERTISEMENT

Cu un lot cotat la peste 1 miliard de euro, brazilienii sunt principalii favoriți la câștigarea trofeului. Naționala lui Tite speră să câștige primul ei titlu mondial după 20 de ani de secetă.

Deși Brazilia este favorită și la victorie în acest meci, duelul cu Serbia se anunță extrem de interesant și de spectaculos. Vecinii noștri au și ei câteva vedete importante: Jovic si Milenkovic de laa Fiorentina, portarul Milinkovic-Savic de la Torino și evident, Sergej Milinkovic-Savic, de la Lazio.

ADVERTISEMENT

În preliminarii, Serbia a terminat pe primul loc grupa de calificare, lăsând-o în spate pe Portugalia, pe care, în ultima etapă a bătut-o chiar la ea acasă cu scorul de 2-1. Așdar, la acest meci vom merge pe varianta „peste 2,5 goluri”.

  • 1,72 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Brazilia – Serbia. Vezi aici toate cotele

Cota zilei aduce un profit potențial de 301 lei

Cota zilei 23 noiembrie
Cota zilei 23 noiembrie

În concluzie, pentru ziua de miercuri la Campionatul Mondial, avem de la Unibet o cotă de 1,75 pentru pronosticul „1 solist” în meciul Uruguay – Coreea de Sud și o cotă de 1,72 pentru „peste 2,5 goluri” la Brazilia – Serbia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,01. Numai bună pentru un câștig de 301 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT