Pariuri sportive

Cota zilei la Olanda – Anglia te duce în finala EURO 2024. Cum dai lovitura la pariuri

Olanda - Anglia se anunță ca fiind o semifinală cu goluri la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET.
09.07.2024 | 21:47
Cota zilei la Olanda  Anglia te duce in finala EURO 2024 Cum dai lovitura la pariuri
Olanda - Anglia se anunță ca fiind o semifinală cu goluri la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Olanda – Anglia este partida din semifinalele de la EURO 2024 în care se așteaptă multe goluri. Duelul va avea loc miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00, pe Signal Iduna Park din Dortmund. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Care este cota zilei pentru duelul Olanda – Anglia de la EURO 2024

Olanda – Anglia este semifinala de la EURO 2025, unde suporterii celor două echipe se așteaptă la multe goluri. Astfel că ambele formații vor da totul pentru prinde un loc în marea finală care va avea loc pe 14 iulie, la Berlin.

ADVERTISEMENT

Olandezii nu au avut cel mai bun parcurs de la Campionatul European. Însă, în fazele eliminatorii, aceștia au arătat un fotbal mai ofensiv și mai bine organizat. În Grupa D, “Portocala mecanincă” a terminat pe locul 3 cu 4 puncte, în spatele Franței și liderului Austria.

Elevii lui Ronald Koeman au învins Polonia în grupă, scor 2-1, cu francezii au remizat, scor 0-0, iar Austria a reușit să se impună în fața lor, scor 3-2. În optimi, olandezii au întâlnit România și s-au impus fără probleme, scor 3-0. Iar în duelul cu Turcia din sferturi, naționala din “Țara lalelelor” a trecut cu greu, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Important de reținut din parcursul Olandei este faptul că aceștia au reușit să marcheze 8 goluri. Dar și faptul că îl au în lot pe actualul lider al marcatorilor, Cody Gakpo cu 3 reușite. La egalitate cu Mikautadze, Musiala și Schranz, toți ieșiți din competiție.

De partea cealaltă, Anglia a câștigat Grupa C cu 5 puncte după o victorie cu Serbia, scor 1-0 și două egaluri cu Danemarca și Slovenia, 1-1, respectiv 0-0. În optimi, britanicii au trecut cu greu de Slovacia, scor 2-1. Iar în sferturi au trimis Elveția acasă în după loviturile de de departajare.

ADVERTISEMENT

Cu cel mai valoros lot de la EURO 2024, Anglia a marcat doar 5 goluri și a avut performanțe sub așteptări, având în vedere parcursul favorabil pe care l-au avut în Germania. Cu toate acestea, elevii lui Gareth Southgate au demonstrat că au calitatea necesară de a întoarce scorul în favoarea lor, atunci când situația este tensionată.

Așadar, pentru cota zilei de la MOZZART BET, având în vedere că în fazele eliminatorii ambele echipe au arătat un fotbal mai bun și mai ofensiv, noi am ales să mergem pe pronosticul “ambele marchează”, care are o cotă de 2,10.

ADVERTISEMENT

Gareth Southgate, 100 de meciuri pe banca Angliei

Ca selecționer al Angliei, Gareth Southgate a atins borna importantă de 100 de meciuri. Englezul de 53 de ani este unul dintre cei mai contestați antrenori ai naționalei britanice de după 2000. Însă, acesta se poate lăuda ca fiind tehnicianul cu ele mai bune performanțe pe banca Angliei din ultimii ani. Astfel că Southgate va fi prezent la a treia semifinală a unui turneu final din patru posibile. Iar în acest an are mult mai multe șanse de a ajunge chiar și în finala EURO 2024.

  • 2,10 este cota oferită de MOZZART BET pentru „ambele marchează” în partida Olanda – Anglia

ADVERTISEMENT