Pariuri sportive

Cota zilei la pariuri, 5 martie 2020. Pariem cu încredere pe FCSB și Manchester United. Profitul este însemnat

05.03.2020 | 10:56
Cota zilei la pariuri 5 martie 2020 Pariem cu incredere pe FCSB si Manchester United Profitul este insemnat
ADVERTISEMENT

Cota zilei la pariuri, 5 martie 2020. Pariem cu încredere pe FCSB și Manchester United pentru un profit însemnat. Amblele formații sunt favorite în duelurile de cupă pe care le dispută. 

VEZI AICI COTA 2

Cota zilei la pariuri, 5 martie 2020. Hermannstadt – FCSB

De la ora 20:00, Hermannstadt și FCSB se întâlnesc în sferturile Cupei României. Gazdele se află în lupta pentru evitarea retrogradării și au trei puncte peste locul de baraj, ocupat de Chindia, după ce au reușit să se impună în prima etapă de play-out tocmai contra târgoviștenilor.

ADVERTISEMENT

Principalul obiectiv al sibienilor este menținerea în prima ligă, însă cu siguranță își doresc să producă surpriza în această seară și să-i elimine pe cei de la FCSB. Un astfel de rezultat le-ar oferi un moral și mai bun pentru restul partidelor din play-out.

De partea cealalată, echipa lui Bogdan Vintilă și-a diminuat foarte mult șansele la câștigarea titlului și au mai rămas cu un singur obiectiv major, câștigarea Cupei României. Obținerea acesteia ar salva acest sezon dezastruos.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un duel de peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,38.

Cota zilei la pariuri, 5 martie 2020. Derby County – Manchester United

Derby County și Manchester United se întâlnesc, de la ora 21:45, în optimile Cupei Angliei. Gazdele se află la mijlocul clasamentului în Championship, la distanță de locurile retrogradbile, cât și de cele de promovare. În ultime cinci partide din campionat, Derby County a obținut o victori, chiar în rund precedentă, a pierdut de două ori și a obținut alte două remize.

Derby County şi Manchester United se întâlnesc joi în optimile Cupei Angliei.

Forma de moment nu le permite jucătorilor să spere la o minune contra celor de la Manchester United. Mai ales că aceștia trec printr-o perioadă excelentă cu opt partide fără îngrângere, în toate competițiile, dintre care cinci sunt victorii.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Mizăm pe o victorie a lui Manchester United, cota pentru un astfel de pronosctic este 1,59.