Pariuri sportive

Cota zilei pentru meciul Croația – Albania de la EURO 2024. Nu rata cele mai tari pariuri

Croația - Albania este meciul din etapa a doua a grupei B de la EURO 2024. Fii pe fază și profită de cota zilei la pariuri de la MOZZART BET.
18.06.2024 | 17:56
Cota zilei pentru meciul Croatia  Albania de la EURO 2024 Nu rata cele mai tari pariuri
Cota zilei pentru meciul Croația - Albania de la EURO 2024. Nu rata cele mai tari pariuri. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Croația – Albania este al doilea meci pentru ambele formații la EURO 2024. Duelul va avea loc miercuri, 19 iunie, de la ora 16:00, în cadrul etapei a doua de la Campionatul European din Germania, pe Volksparkstadion din Hamburg. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Cota zilei pentru meciul Croația – Albania de la EURO 2024. Nu rata cele mai tari pariuri

Croația – Albania este primul meci din a doua etapă al grupei B de la EURO 2024. Ambele formații caută să se revanșeze pentru rezultatele dezamăgitoare din prima etapă, iar o victorie le-ar băgă pe ambele formații în calculele calificării din grupe.

ADVERTISEMENT

În prima etapă de la EURO 2024, Croația a pierdut fără drept de apel meciul cu Spania, scor 0-3. De cealaltă parte, Albania s-a ținut mai bine în meciul cu Italia, dar nu a fost suficient pentru „alb-negri” și aveau să piardă meciul cu scorul de 1-2.

Pentru cota zilei de la MOZZART BET, având în vedere ultimele meciurile ale cele două formații, dar și miza care este pusă în joc, noi am ales să mergem pe pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2.50.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct

Meciul din cadrul grupei B va reprezenta ceva nou pentru ambele echipe, având în vedere că cele două nu s-au întâlnit niciodată în trecut, nici măcar într-un meci amical sau demonstrativ.

Cu toate astea, putem să luăm ca reper forma prin care trec cele două echipe. Dacă ne uităm la Croația, observăm că obișnuiește să primească gol de la formațiile mai slab cotate. Dacă ne uităm la Albania, observăm că alb-negrii reușesc să înscrie cu echipele mari.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”. Ambele formații au spiritul victoriei și sunt echipe care știu să se motiveze pentru meciurile mari.

Albania a terminat pe locul 1 în campania de calificare pentru EURO 2024

Selecționata lui Sylvinho a fost surpriza plăcută în campania de calificare la turneul final din Germania. Albania a reușit să se califice la Campionatul European dintr-o grupă în care se mai aflau echipe precum Polonia și Cehia. Ba mai mult, albanezii au ajuns la EURO după primul loc în grupă.

ADVERTISEMENT

Albania a reușit să o învingă pe Cehia, la scor de neprezentare, în meciul retur, care a fost unul decisiv pentru calificarea la turneul final din Germania. Ba mai mult, echipa lui Sylvinho a reușit s-a impus și în fața Poloniei, scor 2-0, având un golaveraj de 5-0 cu formațiile care erau considerate favorite la calificarea directă la EURO 2024.

  • 2,50 este cota oferită de MOZZART BET pentru „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri” în partida Croația – Albania

ADVERTISEMENT