News

ULTIMA ORĂ! Medicii au făcut ANUNŢUL! Veşti DRAMATICE de la spital! Din păcate…

ULTIMA ORA! Veste dramatica in urma cu putin timp facuta cu privire la Gabriel Cotabita! Din pacate, aflat de 3 saptamani in spital, situaţia marelui nostru artist, Gabi Cotabiţă, rămâne una...
01.06.2015 | 00:09
ULTIMA ORA Medicii au facut ANUNTUL Vesti DRAMATICE de la spital Din pacate
ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA! Veste dramatica in urma cu putin timp facuta cu privire la Gabriel Cotabita! Din pacate, aflat de 3 saptamani in spital, situaţia marelui nostru artist, Gabi Cotabiţă, rămâne una îngrijorătoare după cum spun chiar medicii. Artistul este în stare gravă. Se pare că şansele ca el să se trezească şi să fie din nou aşa cum îl ştie o ţară întreagă sunt minime.

Gabriel Cotabiţă trece prin momente extrem de grele, zbatandu-se de trei saptamani pe un pat de spital. Medicii nu au deloc vesti bune in privinta sanselor de supravietuire ale indragitului artist.

ADVERTISEMENT

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

“Formula diplomatica stară gravă, dar stabilă, este o formulă tristă, cu mare gravitate pentru soarta unui om şi noi suntem fiinţa biologice şi sociale. Problema e nu să supravieţieşti, ci cum să supravieţuieşti. Dacă Gabriel Cotabiţă va supravieţui, va fi cu totul alt om, faţă de cum era el.”

VIDEO ULTIMA ORA / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! Ce costum de baie are… 

“E un tratament de recuperare specializat, dar care nu poate să înlocuiască celule distruse. Iar celulele cerebrale se recuperează într-o extrem de mică măsură, dar niciun caz celulele care nu au fost oxigenate, nu sunt total reversibile. Asta e drama”, a spus doctorul Nicolae Bacalbaşa pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! VEDETA PROTV A FACUT ACCIDENT DE MASINA!!! CUM SE SIMTE!!!

Cu toate astea, Gabriel Cotabiţă face progrese, susţin medicii de la Spitalul Floreasca. Artistul a fost deconectat, luni, de la aparate pentru puţin timp. Potrivit unor surse medicale, medicii au vrut să verifice dacă poate respira singur.

Medicii care se ocupă de Gabriel Cotabiţă au anunţat că evaluarea neurologică a arătat o ameliorare, artistul respiră spontan după traheostomie, informează România TV. De asemenea, artistul beneficiază zilnic de şedinte de kinetoterapie.

ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiţă este în continuare gravă, iar medicii l-au reconectat la aparatul cu ajutorul căruia este ventilat mecanic. Deconectarea temporară de la aparate face parte din protocolul urmat de medici pentru a vedea dacă pacientul reacţionează la stimuli şi pentru a-i putea evalua starea

S-A AFLAT!!! ASTA E CEL MAI MARE SECRET DIN TRECUTUL PRODANCEI!!!

VEZI VIDEO

Gabriel Cotabiţă este internat de câteva săptămâni în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce pe 8 mai a suferit un stop cardio-respirator într-o sală de sport a unui hotel din Capitală. Starea lui este gravă, dar stabilă.

ADVERTISEMENT