Pariuri sportive

Cote bune, anul are. Trei prieteni câștigă aproape 300.000 de euro de la Superbet

18.01.2019 | 10:50
Cote bune anul are Trei prieteni castiga aproape 300000 de euro de la Superbet

Anul 2019 se anunță a fi de bun augur pentru pariorii din România, dacă ne uităm la cazul a trei prieteni din București (M. Ionescu, A. Dobre și I. Rizea) care au dat lovitura la o agenție Superbet din cartierul Dristor al Capitalei cu un câștig mare la pariuri sportive. Cei trei băieți, consultanți pentru o companie multinațională, au reușit să bifeze 11 rezultate corecte din fotbal, baschet și handbal și să încaseze datorită unor cote bune cu un bilet câștigător a doua sumă ca mărime plătită vreodată de Superbet, cea mai mare casă de pariuri din România: 1.250.000 lei, adică peste 270.000 de euro.

Povestea biletului de 15 lei (ce poate fi verificat online pe site-ul superbet.ro cu seria 6881-P8F3VW), pe care l-au repetat de 20 de ori, este cu atât mai impresionantă cu cât este spusă chiar de marii câștigători.

“Am început să pariem alături de prietenii mai mari, așa cum face toată lumea. Ni se părea fascinant cum ei reușeau să câștige cu 2 lei câteva sute de lei, sau chiar mii”, începe povestea într-un interviu pe care ni l-au acordat la ridicarea marelui premiu. “Primele pariuri câștigătoare le-am obținut cu bilete de doi lei. Îmi aduc aminte cum din banii aceia mi-am cumpărat o pereche șmecheră de adidași. Acum am început să pariem evenimente mai nișate: handbal, baschet și, în egenral, evităm sporturile individuale, iar la fotbal ne tentează amicalele, unde e loc pentru pariuri demente, precum au fost aceste două 5+ pe care le-am prins pe bilet”, spune M. Ionescu, unul dintre cei trei colegi de 28, 33 și 33 de ani. Apoi, ne explică de ce se feresc de evenimentele din sporturile individuale: Las la o parte bănuielile și suspiciunile și îți spun argumente obiective: în sporturile individuale, de foarte multe ori statistica nu te ajută și ajungi să depinzi de prea multe date care țin de factorul uman. Fiecare dintre ele poate influența decisiv în defavoarea ta rezultatul final. Am văzut și pierdut pe destule meciuri în care desfășurarea și finalul au fost inexplicabile. Așa că am ajuns să zicem gata cu sporturile individuale. Iar în ceea ce privește competițiile pe care ne concentrăm, recunosc că ne place să jucăm atunci când știm că toată lumea joacă, dar ne place și mai mult să evităm ce joacă majoritatea pariorilor”.

Și, totuși, care a fost povestea marii lovituri? M. Ionescu ne povestește emoțiile prin care au trecut și victoria dramatică din ultimele secunde care le-a adus frumoasa sumă: “Ultimul eveniment a fost baschet. Am pus GTPP 86.5 în Bologna-Olimpija (adică Bologna să marcheze peste 86 puncte). Și Bologna a fost condusă aproape tot meciul. Meciul ajunsese la 85-84 pentru Bologna și mai erau 10 secunde! Bologna a ratat 2 dintre ultimele 4 libere și conducea cu 85-84. Ne mai trebuiau 2 puncte! Aveau posesia și mai erau 10 secunde.  Știam că Olimpija n-o să-i lase să arunce de 3. Cu fix trei secunde înaintea finalului Olimpija a făcut fault! De data asta, Bologna a dat ambele libere. Și ne-a băgat în buzunare un million și ceva de Lei!”.

Deja putem spune că Superbet bifează anul și recordul. În 2017, un bucureștean a câștigat primul million exclusiv din pariuri sportive, în 2018, doi prieteni băcăuani au stabilit recordul absolut câștigând peste 1.300.000 Lei, iar 2019 a început în forță cu acest câștig mare la pariuri sportive.

***

DESPRE SUPERBET

  • Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de peste 1000 de agenții în toată țara și un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.
  • Cu peste 3.500 de angajați, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.
  • În 2017, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.
  • Tot în 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia deține o licență de operare în retail și este singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.
  • Superbet e un brand care a crescut alături de pariorii săi, ajungând să fie liderul national în domeniul Betting & Gaming și să câștige în anul 2018 pentru al doilea an consecutiv premiul pentru Cel Mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est la C.E.E.G.C. Budapesta, fiind singurul operator român distins cu acest prestigios trofeu.
  • În prezent, în afara României are operațiuni directe în Polonia și birouri în Austria, Serbia, Croația, Malta și Marea Britanie.
  • Superbet a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme.