Ponturi pariuri

Cote pentru golgheterul Cupei Mondiale 2018. Pe cine să pariezi

21.05.2018 | 11:22
Cote pentru golgheterul Cupei Mondiale 2018 Pe cine sa pariezi
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO ți-a pregătit o listă de cote pentru golgheterul Cupei Mondiale 2018. Toate agențiile online se întrec deja în oferte pentru acest eveniment grandios, ce va lua startul în câteva săptămâni.

Ponturi pariuri pentru Cupa Mondială 2018 vei găsi în fiecare zi pe durata competiției la rubrica noastră de pariuri sportive. Mai jos îți prezentăm principalii trei favoriți la titlul de golgheter înaintea Mondialului din Rusia, cu Leo Messi în cap de listă, urmat de Neymar și Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Cote golgheter Cupa Mondială 2018. Ce cotă are Messi

Mondialul din Rusia reprezintă ultima șansă a lui Messi de a le închide definitiv gura contestatarilor săi, care spun că jucătorul Barcelonei este excepțional doar în sistemul clubului catalan, nu și pentru echipa națională. Casele de pariuri online se bazează pe această motivație în plus a argentinianului, pe care îl cotează drept favorit la titlul de golgheter. Cei care pariază pe Messi beneficiază de o cotă de 10.00.

Cote golgheter Cupa Mondială 2018. Ce cotă are Neymar

Neymar a fost desemnat cel mai bun jucător din Ligue 1 în sezonul recent încheiat, în condițiile în care a lipsit în multe partide. Brazilianul a impresionat la primul său sezon în campionatul Franței, dar a clacat în cel mai important moment, Liga Campionilor, acolo unde PSG a fost eliminată cu ușurință de Real Madrid. Nu vă recomandăm să mizați pe Neymar la titlul de golgheter al Mondialului. Atacantul vine după o accidentare serioasă și abia ce a reluat pregătirile.

ADVERTISEMENT

Cote golgheter Cupa Mondială 2018. Ce cotă are Ronaldo

Cristiano Ronaldo este fără îndoială unul dintre cei mai prolifici marcatori din istoria fotbalului. Are o cotă mai mare decât Messi și Neymar doar pentru simplul fapt că Portugalia este o națională inferioară valoric Argentinei și Braziliei. Asta nu l-a împiedicat însă pe Ronaldo să-și conducă țara spre câștigarea Campionatului European din urmă cu doi ani. Fără îndoială, Ronaldo golgheter la Mondial este un pariu ce poate fi luat în calcul.

COTE GOLGHETER CM 2018
Antoine Griezmman @ 13.00
Harry Kane @ 17.00
Timo Werner @ 17.00
Romelu Lukaku @ 18.00
Gabi Jesus @ 20.00

ADVERTISEMENT

James Rodriguez (Columbia), cu 6 goluri înscrise, a fost cel mai bun marcator la ediția din 2014. Acesta are o cotă de 70.00 să realizeze o nouă astfel de performanță!

Tags: