Sport

Cote la pariuri Simona Halep – Sloane Stephens, finala Rogers Cup

12.08.2018 | 15:58
Cote la pariuri Simona Halep  Sloane Stephens finala Rogers Cup

Cote la pariuri Simona Halep – Sloane Stephens, finala Rogers Cup, sunt cu miile la agențiile online. Casele de pariuri tratează cu maximă atenție finala WTA Montreal 2018.

Având un palmares net superior în meciurile directe, Simona Halep este creditată drept favorită să o învingă pe Sloane Stephens în finala de la Montreal. Astfel, sportiva noastră are o cotă de 1.60 la victorie, spre deosebire de Stephens, care e creditată cu 2.35.

O victorie în minimum două seturi a Simonei Halep este creditată cu 2.38, în vreme ce un meci în care vom avea parte de minimum un tie-break are o cotă încă și mai mare, de 3.70.

O altă cotă bună pe care pariorii o pot încerca este pentru o victorie a Simonei la handicap de minimum șase game-uri. Practic, un scor de 6-3, 6-3 vă poate face acest pariu câștigător. Deși riscul este evident, profitul poate fi pe măsură. Cota pentru o asemenea variantă este de 3.05!

Cine transmite Simona Halep – Sloane Stephens, finala WTA Montreal, puteți afla din cadrul acestui articol. Partida începe la ora 20:30, ora României.

Cote la pariuri Simona Halep – Sloane Stephens, finala Rogers Cup

Partida se anunță a fi una echilibrată, dacă ne gândim că ambele sportive și-au învins ușor adversarele până în finală. Spre exemplu, dacă Simona a cedat un singur set pe parcursul acestui turneu, în partida cu Pavlyuchenkova, Stephens și-a învins toate adversarele în minimum de seturi, iar două dintre ele au fost de top: Sevastova și Svitolina!

PARCURS SIMONA HALEP

turul I: Nu a jucat
turul II: Anastasia Pavlyuchenkova 6-7, 6-4, 7-5
turul III: Venus Williams 6-2, 6-2
Sferturi: Caroline Garcia 7-5, 6-1
Semifinale: Ashleigh Barty 6-4, 6-1

PARCURS SLOANE STEPHENS

turul I: Nu a jucat
turul II: Francoise Abanda 6-0, 6-2
turul III: Carla Suarez Navarro 6-2, 7-5
Sferturi: Anastasija Sevastova 6-2, 6-2
Semifinale: Elina Svitolina 6-3, 6-3

Halep domină statistica meciurilor directe

La confruntările directe, Simona o conduce categoric pe Stephens, scor 6-2. Românca a câștigat ultimele cinci partide, ba chiar cu un singur set pierdut în fața americancei. Cel mai recent duel a fost în finala Roland Garros 2018, când Halep a avut câștig de cauză în trei seturi. Penultimul duel a fost la Cincinnati, în 2017, când Simona a cedat doar trei game-uri, scor 6-2, 6-1. Tot anul trecut, la Washington, a fost un 7-6 (3), 6-0. Stephens abia revenise după o accidentare, dar avea să câștige US Open doar câteva săptămâni mai târziu.

Au fost trei confruntări pe zgură, toate câștigate de Simona. Primul duel a fost la Barcelona, în 2012, scor 6-4, 6-4. Al doilea meci direct pe zgură a avut loc chiar la Paris, în 2014, atunci când Simona avea să ajungă în prima ei finală de la Roland Garros. În faza optimilor, Simona s-a impus clar, scor 6-4, 6-3. Cel de-al treilea duel a avut loc anul acesta la French Open.