Cote pariuri Alashkert – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor

în Ponturi pariuri
10/07/2018, 14:13
Cote pariuri Alashkert – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor
Cote pariuri Alashkert - Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor

Cote pariuri Alashkert – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor. Celtic are parte de un adversar foarte accesibil în primul tur preliminar din Ligă.

Vezi aici ponturi pariuri Alashker – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor 10.07.2018.

Cote pariuri Alashkert – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor. Celtic Glasgow, câștigătoarea ultimelor șapte ediții ale primei ligi scoțiene, are parte de un adversar ușor în primul preliminar al Ligii Campionilor. Alashkert este un club fondat în anii ’90, care s-a desființat în 2000. Ulterior, clubul a fost readus la viață, în 2011. Alashkert a câștigat ultimele trei ediți din campionatul Armeniei, dar în Liga Campionilor s-a oprit mereu în primele tururi. În schimb, Celtic joacă an de an în grupele competiției. Recomandarea noastră este să nu ezitați să mizați pe o victorie a formației scoțiene, cu toate că evoluează în deplasare. Sunt șanse mici ca armenii să reușească o surpriză.

Cote pariuri Alashkert – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Alashkert – Celtic, turul I preliminar Liga Campionilor. Meciul retur este programat la 18 iulie, pe Celtic Park. Câștigătoarea din această dublă manșă va juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor contra învingătoarei dintre Valur, campioana Islandei, și Rosenborg, deținătoarea titlului în Norvegia.

Închide ×