Cote pariuri Brazilia – Belgia, în sferturile CM 2018

în Ponturi pariuri
06/07/2018, 11:43
Cote pariuri Brazilia – Belgia, în sferturile CM 2018
Cote pariuri Brazilia - Belgia, în sferturile CM 2018

Cote pariuri Brazilia – Belgia, în sferturile CM 2018. Cel mai tare meci al zilei la Cupa Mondială îi pune faţă în faţă pe Neymar şi pe Hazard.

Vezi aici ponturi pariuri Brazilia – Belgia sferturi Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Brazilia – Belgia, în sferturile CM 2018. Brazilia și Belgia sunt două dintre favoritele la câștigarea acestei ediții a Cupei Mondiale. Și asta datorită jocului ofensiv prestat și de una, și de alta, până acum, în Rusia. Împreună au marcat 19 goluri, Belgia fiind echipa care a schimbat tabela de cele mai multe ori la acest turneu final, cu 12 goluri. Trei dintre ele au venit în jocul din optimi, atunci când cei porecliți “Dracii roșii” au fost protagoniștii unei reveniri cum rar se vede la un asemenea nivel. Japonia a condus cu 2-0 până în minutul  69, moment în care a început meciul și pentru belgieni. Vertonghen, Fellaini și Chadli, cel din urmă chiar în ultimul minut de joc, au înscris golurile unui succes care va rămâne întipărit în memoria oricărui iubitor de fotbal.

Cote pariuri Brazilia – Belgia, în sferturile CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Brazilia – Belgia, în sferturile CM 2018. Va fi cea de-a doua întâlnire oficială dintre Brazilia și Belgia, după meciul disputat în optimile Mondialului din Coreea de Sud și Japonia. În 2002, brazilienii aveau să se impună cu 2-0 și să facă unul dintre pașii spre câștigarea celei de-a cincea Cupe Mondiale din istorie. Și ultima, însă. În schimb, cea mai bună performanță a belgienilor este locul patru ocupat în 1986, în Mexic.

Închide ×