Pariuri sportive

Cote pariuri Celtic – Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018

25.07.2018 | 12:32
Cote pariuri Celtic - Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018
Cote pariuri Celtic - Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018

Cote pariuri Celtic – Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018. Scoțienii sunt favoriți la calificare, așa că ne așteptăm să domine.

Vezi aici ponturi pariuri Celtic – Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018.

Cote pariuri Celtic – Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018. Diferența de valoare dintre cele două echipe este certă. Ludogoreț, echipă la care evoluează și trei jucători români, Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și, mai nou, Dragoș Grigore, are un lot estimat la nu mai puțin de 50 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este atacantul olandez Vura, cotat la cinci milioane de euro. De partea cealaltă, lotul echipei maghiare are o valoare de piață de 14 milioane de euro, iar vedeta echipei este atacantul sârb Stefan Scepovic, evaluat la 1,2 milioane de euro.

Cote pariuri Celtic – Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Celtic – Rosenborg turul II preliminar Liga Campionilor 25 iulie 2018. Ambele echipe au luat startul încă din primul tur. Ludogoreț a trecut de campioana Irlandei de Nord, Crusaders, fără să primească gol. A fost 7-0 în Bulgaria și 2-0 în Irlanda de Nord. Pentru MOL Vidi n-a fost la fel de simplu. Campioana Ungariei a întâlnit campioana din Luxemburg, Dudelange, împotriva căreia a remizat în deplasasre, în prima manșă, scor 1-1, dar s-a impus la limită în cea de-a doua manșă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Acestea fiind zise, vă recomandăm să nu ezitați să mizați pe echipa lui Moți, Keșeru și Grigore. Vă sugerăm să pariați pe 1 solist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri