Ponturi pariuri

Cote pariuri CFR Cluj – Alashkert Europa League 16 august 2018

16.08.2018 | 10:37
Cote pariuri CFR Cluj  Alashkert Europa League 16 august 2018

Cote pariuri CFR Cluj – Alashkert Europa League 16 august 2018. Clujenii sunt aproape calificați în faza următoare, după ce s-au impus cu 2-0 în deplasare.

Vezi aici ponturi pariuri CFR Cluj – Alashkert 16.08.2018.

Cote pariuri CFR Cluj – Alashkert Europa League 16 august 2018. CFR Cluj pare sa isi fi revenit, dupa criza din startul sezonului. Antrenorul instalat in vara dupa plecarea lui Dan Petrescu, Edward Iordanescu, a fost demis de la echipa dupa numai trei partide. Cu romanul pe banca, ardelenii au cucerit Supercupa Romaniei, dupa victoria contra Craiovei, apoi au remizat in campionat, cu FC Botosani, iar in cele din urma au pierdut in prima mansa din turul al doilea preliminar din Champions League, 0 la 1 cu Malmo.

Cote pariuri CFR Cluj – Alashkert Europa League 16 august 2018

Cote pariuri CFR Cluj – Alashkert Europa League 16 august 2018. Dupa o remiza alba cu Dunarea Calarasi, CFR a inceput sa functioneze din nou, cu noul antrenor, iar scandalurile  au cazut in plan secund. Pentru Conceicao si ardeleni a urmat returul cu Malmo. La Cluj s-a crezut din nou in calificare, dupa reusita lui Djokovic, insa suedezii au egalat si mai apoi, Culio a fost eliminat. Partida s-a incheiat 1-1, dar prestatia a fost incurajatoare. Drept dovada, ardelenii au obtinut de atunci victorii pe linie. Campioana Romaniei le-a invins pe Concordia Chiajna si pe FC Voluntari cu acelasi scor, 2 la 1, si a urcat pe primul loc in Liga I, cu opt puncte. In meciul tur cu Alashkert, clujenii s-au descurcat excelent in fata unui adversar modest si au castigat cu 2 la 0 in Armenia, gratie reusitelor lui Tucudean. Returul de la Cluj se anunta a fi tot la discretia ardelenilor.

Tags: