Pariuri sportive

Cote pariuri Coreea de Sud – Germania, în grupele CM 2018

27.06.2018 | 11:55
Cote pariuri Coreea de Sud  Germania in grupele CM 2018
ADVERTISEMENT

Cote pariuri Coreea de Sud – Germania, în grupele CM 2018. Germania are nevoie de o victorie pentru a nu avea nicio emoție pentru optimile de finală.

Vezi aici ponturi pariuri Coreea de Sud – Germania Cupa Mondială 2018.

Cote pariuri Coreea de Sud – Germania, în grupele CM 2018. Naționala Germaniei a trecut printr-o adevărată sperietură la actuala ediție de Cupa Mondială, după ce a pierdut meciul de debut în fața Mexicului, scor 0-1. Campioni mondiali în exercițiu, nemții au revenit în calculele calificării după victoria târzie cu Suedia. Naționala pregătită de Joaquim Low s-a văzut condusă după golul lui Toivonen, dar a revenit fantastic după pauză. Reus a egalat în minutul 48, iar Toni Kroos a marcat golul victoriei în minutul 5 de prelungiri. Acel gol le oferă nemților prima șansă de calificare în optimi, în fața Suediei.

ADVERTISEMENT

Cote pariuri Coreea de Sud – Germania, în grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Coreea de Sud – Germania, în grupele CM 2018. De cealaltă parte, Coreea de Sud mai are doar șanse teoretice. Învinsă în ambele partide disputate până acum la Cupa Mondială, naționala asiatică are nevoie de o minune în ultima etapă. Trebuie să învingă Germania, iar Mexic să învingă Suedia. În acest caz se va face clasament în trei și, cum fiecare echipă a obținut câte o victorie, diferența se va face la golaveraj. Probabilitatea ca sud-coreenii să iasă învingători din duelul cu Germania este însă destul de mică. Trebuie să ținem cont că echipa pregătită de Shin Tae-Yong are o serie de cinci meciuri fără victorie, iar adversarii nici măcar nu au fost unii redutabili.

Tags: