Pariuri sportive

Cote pariuri Croaţia – Nigeria, în grupele CM 2018

16.06.2018 | 13:53
Cote pariuri Croaţia - Nigeria, în grupele CM 2018
Cote pariuri Croaţia - Nigeria, în grupele CM 2018
ADVERTISEMENT

Cote pariuri Croaţia – Nigeria, în grupele CM 2018. Ultimul meci al zilei de sâmbătă le pune faţă în faţă pe Croaţia şi pe Nigeria.

Vezi aici ponturi pariuri Croaţia – Nigeria Cupa Mondială 16.06.2018.

ADVERTISEMENT

Cote pariuri Croaţia – Nigeria, în grupele CM 2018. Naționala Croației a fost una dintre surprizele neplăcute din preliminariile europene, după ce a fost întrecută de Islanda în cursa pentru primul loc în grupă. Naționala lui Modric și Rakitic a mers la baraj, unde a dat peste Grecia, pe care a eliminat-o după o victorie și un egal, cu scorul general de 4-1. Evoluțiile nu au immpresionat nici în meciurile amicale disputate de la finalul preliminariilor. Patru meciuri au disputat croații, în care au înregistrat două victorii și două egaluri: 0-2 cu Peru, 1-0 cu Mexic, 0-2 cu Brazilia și 2-1 cu Senegal.

Cote pariuri Croaţia – Nigeria, în grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

ADVERTISEMENT

Cote pariuri Croaţia – Nigeria, în grupele CM 2018. Prezentă pentru a cincea oară la un turneu final de Cupă Mondială, Croația speră să repete performanța obținută în urmă cu 20 de ani, la Mondialul din Franța. Atunci a ajuns până în semifinale, după ce, pe parcurs a eliminat și echipa României. Croații au jucat în penultimul act cu Franța și au pierdut. S-au impus însă în finala mică cu Olanda și au obținut medaliile de bronz. De atunci, Croația nu a mai trecut însă niciodată de faza grupelor. De cealaltă parte, Nigeria are puține argumente pentru a ieși din această grupă, cu atât mai mult cu cât celelalte adversare sunt Argentina și Islanda. Africanii sunt pentru a șasea oară la Cupa Mondială, iar cea mai bună performanță o reprezintă prezența în optimi, în trei rânduri. Interesant este că, din 1994, de la prima participare, Nigeria a ratat o singură dată turneul final.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri