Fotbal intern

Cote pariuri FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul care poate decide titlul! Orice rezultat îți dublează banii mizați

22.02.2019 | 08:31
Cote pariuri FCSB  Universitatea Craiova derbyul care poate decide titlul Orice rezultat iti dubleaza banii mizati
ADVERTISEMENT

Sunt câteva cote la pariuri pentru partida FCSB – Universitatea Craiova mai mult decât interesante. Astfel, derby-ul care poate decide titlul pornește de la o certitudine în privința agențiilor. Orice rezultat îți dublează banii mizați în condițiile în care o victorie a roș albaștrilor a primit o cotă frumoasă de 2.15. Dacă se impun oltenii pe Național Arena, atunci fiecare leu investit se întoarce aproape de 4 ori înapoi, cota fiind de 3.55. Și o eventuală remiză reprezintă o miză interesantă pentru pariori, șansele de X fiind 3.25.

Nu se termină aici oportunitățile de a face bani de pe urma meciului FCSB – Universitatea Craiova. Pe lângă „soliști”, agențiile de pariuri au plusat și cu alte oferte interesante. De asemenea, ai o cotă de peste 2, mai exact 2.25 dacă simți că în derby-ul dintre ocupantele locurilor 2 și 3 se marchează cel puțin 3 goluri. În caz contrar, cota este de 1.60. Un meci cu o ploaie de goluri este răsplătit pe măsură. Cine mizează pe măcar 4 reușite între cele două combatante atunci primește de 4 ori înapoi fiecare leu investit.

ADVERTISEMENT
Cote pariuri FCSB - Universitatea Craiova, derby-ul care poate decide titlul! Fotbalistii Craiovei saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 21 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Fotbaliștii Craiovei sărbătoresc victoria din tur cu FCSB

Cote pariuri FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul care poate decide titlul!

Sunt câteva cote care ar putea stârni interesul pariorilor și în privința rezultatul exact. O victorie a roș albaștrilor cu scorul de 1-0 aduce un plus de 6.50 pe bilet, în timp ce un 2-0 afișat pe tabela de marcaj la finalul întâlnirii înseamnă o cotă uriașă de 9.40. Și 3 puncte luate de FCSB, dar cu scorul de 2-1 aduce, de asemenea, o cotă de 9.00. Atenție, casele de pariuri nu prea cred în varianta unei remize fără gol marcat. Astfel, scorul de 0-0 a primit o cotă de 7.70.

Dacă se impun oltenii cu 1-0 și ghiciți rezultatul corect atunci cota este una pe măsură, 8.90. O victorie a Universității cu 2-0 schimbă dramatic situația pentru că „bookmakerii” au oferit o cotă de 16.50. O altă cotă care ar putea să placă pariorilor este cea pentru un gol marcat în ultimele 10 minute ale întâlnirii. De 17.00 ori înmulțește banii o asemenea reușită.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano