Pariuri sportive

Cote pariuri Franţa – Peru, în grupele CM 2018

21.06.2018 | 08:56
Cote pariuri Franţa - Peru, în grupele CM 2018
Cote pariuri Franţa - Peru, în grupele CM 2018

Cote pariuri Franţa – Peru, în grupele CM 2018. Franţa este foarte aproape de a-şi asigura calificarea în faza următoare a competiţiei.

Vezi aici ponturi pariuri Franţa – Peru Cupa Mondială 21.06.2018.

Cote pariuri Franţa – Peru, în grupele CM 2018. Naționala Franței a urcat pe primul loc în clasamentul grupei C după victoria cu 2-1 în fața Australiei, dar jocul nu a convins. Pogba și Griezmann au au marcat pentru selecționata din Hexagon și i-au oferit șansa de a juca acest meci în fața peruanilor cu o calificare pe masă. Așteptările sunt extrem de mari de la naționala Franței, care, la 20 de ani distanță de titlul mondial cucerit pe teren propriu, visează din nou la glorie. Iar lotul ales de Didier Deschamps îi îndreptățește pe francezi să viseze.

Cote pariuri Franţa – Peru, în grupele CM 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Cote pariuri Franţa – Peru, în grupele CM 2018. Naționala din Peru își joacă în fața francezilor ultima șansă de a merge mai departe. Este o performanță pe care sud-americanii o așteaptă de patru decenii. Din 1978, de la Mondialul din Argentina nu au mai reușit să treacă de prima fază a competiției. Acum, visul lor a primit o lovitură importantă după eșecul cu Danemarca din prima rundă. Prestația jucătorilor antrenați de Ricardo Gareca a fost însă una apreciată. Peru a avut o posesie de 53% și a avut aproape de două ori mai multe șuturi spre poartă decât nordicii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria PARIURI SPORTIVE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri